Sport

2014.10.18. 13:44

Ismét a visszarendeződés lesz fókuszban

Nyíregyháza - Vasárnap este Orosházán vizitál a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza.

Nyíregyháza - Vasárnap este Orosházán vizitál a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza.Még az a szerencse, hogy nem lesz junior meccs. Ugyanis vasárnap este hétkor lép pályára a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza a házi párviadal első felvonásán, és mivel az élvonalbeli klubok U23-as csapatainak nem kell juniorokat szerepeltetniük, elég lesz délután kettőkor elindulniuk a nyírségieknek.

A mieink Orosházán bajnokiznak majd a férfi kézilabda-bajnokság második vonalában a hazai NB I-es csapat U23-as alakulatával. Az említett párviadal második felvonása szerdán lesz Nyíregyházán, akkor a Magyar Kupában az orosháziak élvonalbeli gárdája lesz majd a vendég a Bem-iskolában.

– Jól összeszokott csapat az orosházi, gyors és attraktív játék jellemzi őket – tért rá a vasárnap esti bajnokira Varga Zsolt, a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szakmai igazgatója.

– Ismét döntő fontossággal bír majd a visszarendeződés, hiszen az orosháziak egyik erőssége a kontra és a lerohanás. Ennek megfelelően készültünk, és persze elemeztük a felállt fal elleni támadásaikat is – fűzte még hozzá Varga Zsolt.

A nyíregyháziaknál Kaplonyi Zoltán nem utazik a mérkőzésre, Kőrizs István beteg volt, Balda Ákos az oldalát fájlalja, Braun Brúnó pedig a lovaglóizmát. Mindezekkel együtt a nyíregyháziak pontosan szeretnének majd hazatérni, minden bizonnyal már hétfőbe fordulva.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!