Sport

2014.10.30. 08:55

Jegyzet: Csa(n)k azért

<em>Bevallom, kedvelem Csank Jánost. Nem emlékszem, hogy a hétfő óta 68 éves, most is elegánsan sportos és fiatalos futballedzőnek bárhol is balhéja lett volna, és arról is ismerszik, hogy talán ő az egyedüli tréner, akinek soha nem változott meg a mobilszáma.  </em><strong>Bodnár Tibor jegyzete</strong>.

Bevallom, kedvelem Csank Jánost. Nem emlékszem, hogy a hétfő óta 68 éves, most is elegánsan sportos és fiatalos futballedzőnek bárhol is balhéja lett volna, és arról is ismerszik, hogy talán ő az egyedüli tréner, akinek soha nem változott meg a mobilszáma.  Bodnár Tibor jegyzete.

Bizonyság erre, hogy Koncz kolléga múlt évezredbeli, igencsak viseletes mindentudójában is a máig érvényes elérhetősége szerepel – igaz, már alig olvasható számokkal.

A korábbi szövetségi kapitány mindig a humoránál van. Akkor is, amikor az edzőkollégáknak tart szakmai élménybeszámolót, és elmeséli, miért nem lett a békéscsabai Mracskó jobbhátvéd váci futballista. Vagy hogy kapitánysága alatt miért nem játszatta Pintér Attilát – utóbbi történet ismeretében az illetékesek aligha nevezték volna ki a Mester kései utódjának a nemrég menesztett kapitányt.

És humoránál volt szerdán Kisvárdán is. A csapata, a Vác ugyan 4–0-ra vesztett, de nem szentségelt (na, jó néha, de ezt csak azért hallottuk, mert a kispad közel volt a sajtóhelyhez), a meccs után adott nyilatkozatában elismerte, jobb csapat nyert, és még egy olyan mondatrész is kicsúszott a száján, hogy „taktikailag zoknik voltunk”...

Úgyhogy maradok tisztelője: Csa(n)k azért is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!