Sport

2014.10.09. 07:28

Késve érkeztek, majd vereséggel távoztak

Kiélezett végjátékot hozó, csaknem a késő estébe nyúló mérkőzést nyertek meg a nyíregyházi kosársulisok az MTK II ellen.

Kiélezett végjátékot hozó, csaknem a késő estébe nyúló mérkőzést nyertek meg a nyíregyházi kosársulisok az MTK II ellen.A májusihoz képest ez is haladás! Akkor el sem jött az MTK II a nyíregyházi bajnokijára, most csak késett az amatőr női NB-ben kiírt mérkőzésről, mert a városban kószálva nehezen találták meg az NYKS által használt vadonatúj termét, a Szent Imre Gimnáziumot.

Az amúgy is az éjjeliőrök műszakjára kiírt találkozó így tovább csúszott, és hatalmas küzdelmet hozott. Kezdés után a hazaiak aludtak be, de a negyed végére ledolgozták hátrányukat, ám hiába húztak el a második negyed elején, a fővárosiak nem adták fel a harcot. A kiélezett végjátékban azonban kosársulisok játszottak pontosabban, így a késve érkezők végül vereséggel távoztak.

 

Amatőr női NB

Nyíregyházi KS–MTK-Budapest II 77–74

(25–22, 21–22, 15–18, 16–12)

Szent Imre Gimnázium, 100 néző, v.: Bács, Balogh Gy. NYKS: Papp K. 26/6, Földesi V. 4, Gömze 2, Páll V. 2, Farkasinszki O. 22. Csere: Sándor I. 7, Sándorfi D. 12, Popenko 2, Takács A., Tóth K., Soós R. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!