Sport

2014.10.13. 19:21

Kihúzták a kövesdiek méregfogát

A kétszázkilenc centis fehérorosz beállós csak egyszer talált a nyíregyházi kapuba.

A kétszázkilenc centis fehérorosz beállós csak egyszer talált a nyíregyházi kapuba. Igaz csak egy góllal nyert szombaton este a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza, végig vezetett a mezőkövesdi fiatalok elleni idegenbeli mérkőzésen. A második vonalbeli férfi kézilabda bajnokság Keleti csoportjának soros körében értékes két ponthoz jutottak a nyírségiek.

– A legfontosabb az volt, hogy kihúztuk a mezőkövesdiek méregfogát, a gyors kontrát - kezdte visszapillantását a mérkőzésre Varga Zsolt, a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szakmai igazgatója. – Jól működött a visszarendeződésünk és a felállt fal elleni támadásban nem tudtak hatékonyak lenni a kövesdiek. Ugyan a 209 cm magas fehérorosz válogatott beállós, Sztaniszlav Nakhajenko semlegesítése nem volt egyszerű, de sikerrel oldottuk meg, hiszen csak egy gólig jutott.

A védekezésünk jól működött, a támadásokkal már nem voltam ennyire elégedett. Ám Tóth Balázst negyedóra elteltével kiállították, Kaplonyi Zoltán ismét megsérült, mintegy öt percet játszott. Tóth helyén Illés Tamás jól helytállt, viszont a belső pozíciókban kevesen voltunk. A második félidő hajrájában elfáradtunk, ezért tudott az öt gólos hátrányból megközelíteni bennünket a hazai együttes. Idegenben minden győzelem értékes, ezzel is így vagyunk.

A csapatra a hét végén újabb idegenbeli megmérettetés vár, hiszen vasárnap az Orosháza U 23-as együttesénél játszik.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!