Sport

2014.10.16. 11:45

Lendület a szombati bajnokira

Nyíregyháza - Csábi József szerint hasznos volt a Diósgyőr elleni kupameccs.

Nyíregyháza - Csábi József szerint hasznos volt a Diósgyőr elleni kupameccs.

A Nyíregyháza Spartacus gőzerővel készül a szombati, Puskás Akadémia elleni bajnoki meccsre. A felkészülés fontos része volt a keddi Ligakupa mérkőzés, amelyen gól nélküli döntetlen született a vendég Diósgyőr ellen.

A borsodiak komolyan vették a találkozót, hiszen a legutóbbi bajnokin kezdő csapatból csak a két válogatott, Kádár Tamás és Elek Ákos hiányzott. Csábi József, a Szpari vezetőedzője úgy vélekedett, hogy igen hasznos volt a meccs­, mert néhány játékost szeretett volna más poszton is kipróbálni.


[poll id="805"]


Borisnak kell még idő

– Játékban jól teljesítettünk, ami lendületet adhat a hétvégi meccsre is, számunkra ez is fontos volt. Azokat is szerettem volna hosszabb ideig pályán hagyni, akik kevesebbet játszottak, így az új igazolás Boris Zivanovics és a kéztörés miatt hiányzó Zorán Kosztics is többet játszhatott, és jól is teljesítettek, bár előbbinek kell még egy kis idő, mire csúcsformába kerül – értékelt Csábi József.

A csoport másik meccsét szerdán játszották, ezen a Szolnok 2–1-re nyert a Cegléd ellen. Ezzel négy forduló után az élen álló Diósgyőrnek és a második Szparinak 7-7 pontja van, a Ceglédnek 6, míg a Szolnoknak 3. A következő fordulóban, november 11-én a Szpari Cegléden lép majd pályára.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!