Sport

2014.10.09. 10:31

„Most Totyáék vannak soron”

A labdarúgó megyei II. osztál, 9. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A labdarúgó megyei II. osztál, 9. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

>Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Képíró Dániel, a Terem elnöke

Vasárnap

Vasmegyer (9.)–Levelek (12.): – A Levelek kezd magára találni, ám a Vasmegyer bárkinek képes feladni a leckét.

GFSE Oros (15.)–Nyírvasvári (11.): – A Nyírvasvári eddig nem túl fényesen muzsikál idegenben, ezúttal látok esélyt a pontszerzésre, bár a hazaiak nyilván mindent megtesznek első győzelmük megszerzésére.

Napkor (10.)–Sényő (1.): – A Sényő nagyon meggyőző eddig, ezúttal is valószínűsíthető győzelme.

Encsencs (8.)–Újfehértó (13.): – Remek hazai mérlegét tovább javítja az Encsencs.

Gávavencsellő (14.)–Apagy (5.): – Az Apagy jó formát mutat, de a Vencsellő is egyre masszívabb és „éhesebb”, ami döntő lehet.

Ófehértó (16.)–Nyírpazony (6.): – Bár az utóbbi hetekben botladoznak a pazonyiak, ezen a meccsen őket tartom esélyesebbnek.

Nyíribrony (3.)–Kótaj (4.): – Eddigi mérkőzései alapján a Nyíribrony nyer, vagy veszít. Most a döntetlent is el tudom képzelni.

Terem (7.)–Rakamaz (2.): – Számunkra sorsfordító hét vége következik: ha minden jól alakul a Rakamaz elleni meccs eredményétől függetlenül is nagyon fogunk örülni. Ha nem...

Nyírerdő-csoport

Tippel: Simák János, a Vaja edzője

Szombat

Vásárosnamény (1.)–Demecser (9.): – Fix egyes.

Vasárnap

Fényeslitke (5.)–Tiszamenti SE (13.): – A Litkét a bajnokság egyik legjobb csapatának tartom, meglepne, ha hibázna hazai pályán.

Nyírkarász (4.)–Pap (11.): – A Karász jobb csapat, egyértelmű esélyes.

Nagydobos (7.)–Mátészalkai MTK (3.): – Sokgólos meccs lesz, ebben szinte biztos vagyok. A Mátészalka meg fog szenvedni az újonc otthonában.

Újdombrád (12.)–Őr (6.): – Lehet, néhány embernek meglepő lesz, amit mondok, de az Őr pontot szerezhet idegenben.

Kék (15.)–Gyulaháza (2.): – Erősebb a Gyulaháza – kettes.

Pátroha (14.)–Záhony (10.): – A hazai csapat szűken, de nyerni fog.

Vaja (8.)–Ajak (6.): – Az Ajakot jó középcsapatnak tartom, de hazai pályán kötelező a győzelem.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Orosz András, a Vámosoroszi edzője

Szombat

Kölcse (15.)–Mérk-Vállaj (4.): – Az előző szezonban a Kölcse elől, a Mérk hátul tartózkodott, most fordított a helyzet, de azért nem feltartott kézzel mennek fel a pályára a hazai ifjak. Ráadásul a vendégek nem várt zakót kaptak az előző fordulóban. Döntetlen lesz.

Milota (13.)–Nyírcsaholy (2.): – Meglepett a múlt heti tyukodi – nem M-10-es... Mindkét csapat vereséggel hangolt erre az ütközetre, talán Márkó lehet a különbség a hazaiak javára. Az edzőre szüksége van a csaholyi csapatnak, ne piszkálják, nézzék meg inkább a tabellát.

Nyírmeggyes (6.)–Tiszakóród (9.): – Nekünk nagy nehézségek árán az utolsó pillanatokban szerzett góllal sikerült legyőzni a Meggyest, hazai pályán igen erősek és a közönség is segíti őket. Ellenben nekem Ernőéknek kell, hogy szorítsak, ráadásul mostanában Somogyi Ricsi is beindult a gólgyártással. Nyer a Kóród.

Beregdaróc (14.)–Tisztaberek (10.): – A Berek pihenéssel készült a találkozóra: kicsi pálya, vérmes szurkolók, és sportszerű hazai játékosok várják a vendégeket, akik győzelemmel zárkóznak a tabellán egyre feljebb.

Csenger (3.)–Tyukod (7.): – A hazaiak kezdenek ébredezni, már nyertek idegenben is, pedig Mérken ez nem egyszerű. Most az újonc Tyukod az ellenfél, amely a múlt héten sok gólt lőtt, de hagyhattak volna belőle erre a meccsre is vagy kettőt-hármat. Hazai sikernek örül majd a szépszámú publikum.

Vámosoroszi (11.)–Szatmárcseke (12.): – Próbáltuk szisztematikusan felépíteni csapatunkat a polgármesterünkkel. Úgy éreztük, hogy jó úton járunk, de rá kellett ébrednünk, hogy vannak még hiányosságaink. Eddig gyorsan összeszedtünk annyi vereséget, amennyit egész szezonban szoktunk. Szerencsére játékosaink a csaholyi meccs előtt ránéztek a tabellára és ez volt a legjobb motiváció számukra. Eddig szép játékot kértem, most már győzelmeket. Figyelnünk kell, mert a Cseke tavaly is beleköpött a levesünkbe!

Vasárnap

Nagyecsed (1.)–Tunyogmatolcs (8.): – Most Totyáék vannak soron, nekik kell odafigyelniük arra, hogy a tizenhatoson belül a hazaiak nehogy hamar megbotoljanak, mert akkor elúszik a hajó. Opre Mihály edzői munkásságát ismerve csak példakép lehet nekem és kollegáim számára, jó egészséget kívánok neki! Fix egyes.

Tarpa (16.)–Túrricse (5.): – Itt az ideje az első győzelemnek, hisz a kilencedik fordulóba járunk, ébredj Tarpa! A Ricsét tudnám dicsérni, de nem akarom, mert elbízzák magukat és még messze a bajnokság vége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!