Sport

2014.10.12. 19:12

Négyből négy: tökéletes!

Miskolcon is győzni tudott a Fatum-Nyírsuli-NRK.

Miskolcon is győzni tudott a Fatum-Nyírsuli-NRK. A Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata számára nem csupán az ellenfél – a szűk miskolci terem is feladta a leckét. Az első szett derekig tartott, amíg a vendégek alkalmazkodtak a körülményekhez, 11:4-es hazai vezetés után azonban nem ismertek pardont: 12:1-es „rohammal” fordítottak és már nem is engedték ki kezükből a vezetést. A második etapot nagy izgalmak közepette ugyan elbukta a nyíregyházi gárda, de a folytatásban lassan, de biztosan lerázta magáról a házigazdát, majd a negyedik játszma derekára végképp világossá tette: ezt a meccset nem nyerheti más csak az NRK.

Négy meccs, négy győzelem – ennél tökéletesebben nem rajtolhatot volna a Kőhalmi-gárda.

 

Röplabda: NB I., női, 4. forduló

Albrecht MVSC-MISI–Fatum-Nyírsuli-NRK 1:3 (-21, 26, -19, -19)

Miskolc, 100 néző. V.: Vári, Halász.

NRK: Erdős Zs. 4, Ribeiro 29, Roma F. 10, Sikos P. 12, Andrejkovics 8, Vén E. 10. Csere: Aguilera, Sitku T., Hengsperger A. 1, Berényi E. Edző: Kőhalmi Richárd.

 

Mesterszemmel

Kőhalmi Richárd: – Megszoktuk már a nehéz mérkőzéseket, és ez sem volt más. A körülményekhez, a teremhez alkalmazkodnunk kellett, és amikor ez megtörtént már jól játszottunk. A lányok komoly mezőnymunkával és helyenként jó játékkal érték el ezt a győzelmet.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!