Sport

2014.10.16. 12:50

Válogatott – szabolcsi szereplőkkel

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Barczi Róbert csapatvezetőként, Fecsku István edzőként, Gál Richárd és Marics Gábor játékosként kap szerepet.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Barczi Róbert csapatvezetőként, Fecsku István edzőként, Gál Richárd és Marics Gábor játékosként kap szerepet.

Ismét összetrombitálták a Kelet-Magyarország régió válogatottat, amely nagy dobásra készül. A szabolcsi kezdeményezésre alakult, kizárólag amatőr futballistákat bevető együttes – mint a honi kiírás győztese hétfőtől az UEFA Régió Kupa selejtezőben domboríthat, mégpedig hazai környezetben.

A legjobb nyolc közé jutásért kiírt csoportcsatározás során Hódmezővásárhelyen, illetve Mórahalmon rendezik a mérkőzéseket: hétfőn Írország, szerdán Izrael, míg zárásként pénteken Litvánia területi gárdája lesz az ellenfél.

A magyar legénység keretébe meghívott kapott a baktalórántházi csatár, Marics Gábor, valamint a Szatmár Unió FC üdvöskéje, Gál Richárd. Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatója, Barczi Róbert csapatvezetőként, nem mellékesen a szervező bizottság elnökeként ugyancsak aktív szereplőként vesz részt az eseményen.

Nem csak ők képviselik a legkeletibb megyét... A házigazda válogatottat a Major László, Fecsku István edzőpáros irányítja – utóbbi szakember aligha szorul bemutatásra. A korábbi élvonalbeli játékos jelenleg a Rakamaz trénere, egyben az elmúlt években felügyelte a legjobb szabolcsi labdarúgókat tömörítő alakulat munkáját. Lesz tehát kiért szurkolni jövő héten.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!