Sport

2014.10.04. 10:57

Vitézkednének az egriek ellen

A bajnokesélyes hevesieket látja vendégül a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza.

A bajnokesélyes hevesieket látja vendégül a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza.

Háromból három! Ilyen mutatóval érkezik szombaton a Nyír-Flop Holding nyíregyháza csapatához az Eger. A felek a férfi kézilabda NB I B soros körében feszülnek majd egymásnak a Tiszavasvári úti csarnokban (18 órától). A házigazda nyíregyháziak a két fiaskót követően az előző fordulóban magabiztosan, tizenegy gólos különbséggel nyertek Törökszentmiklóson, így két, jó formában lévő csapat fog majd meccselni. A hevesiekkel legutóbb májusban bajnokizott a szombati házigazda, akkor a bujtosi csarnokban a nyíregyháziak 28-27-re nyertek.

- Nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk, hiszen az Eger a Keleti csoport toronymagas esélyese, a feltételeket, a keretet és az anyagiakat tekintve is kiemelkedik a mezőnyből - kezdte az ellenfél bemutatását Varga Zsolt, a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szakmai igazgatója. – Ez tény, ám az is: szeretnénk, ah a törökszentmiklósi sikerünk egy sorozat kezdete lenne. Amennyiben az akkori formát és hozzáállást át tudjuk menteni szombatra, akkor lehet is esélyünk. feltérképeztük az egrieket, kulcskérdés lesz az átlövőik semlegesítése, illetve a beállósuk kikapcsolása a játékból.

- Nagy levente meggyógyult, viszont Braun Brúnó játéka igen kétséges, miként a derekát fájlaló Varga Lászlóé és a vádlisérüléssel bajlódó Kaplonyi Zoltáné. Ezzel együtt bízom benne, hogy jó mérkőzést játszunk, az pedig alapja lehet egy számunkra kedvező végeredménynek - így Varga Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!