Sport

2014.11.19. 09:23

A Fekete-csapat világos célja

Nyíregyháza - Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen: két győzelemmel rajtolt a Szabolcsi Jégsport Egyesület.

Nyíregyháza - Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen: két győzelemmel rajtolt a Szabolcsi Jégsport Egyesület.

Elindult a jeges szezon az amatőr „kiscsapatok” számára is. A Szabolcsi Jégsport Egyesület most már évek óta stabil tagja a különböző korosztályos és felnőtt bajnokságoknak – a sokszor vállalhatatlan körülmények és bizonytalanság ellenére is. Sokáig kétséges volt, lesz-e jég Nyíregyházán... De november 3-ától újra üzemel a bujtosi pálya, ahol az utánpótlás együttesek gyakorolhatnak, illetve meccseket játszhatnak, míg a felnőttek Debrecenben rendezik „hazai” összecsapásaikat.

A felkészülési időszakban éppen a hajdúsági városból érkezett kapus, két hátvéd, valamint egy csatár – Nagy Csaba, Varga László, Szabó Attila, Nádasdi Dávid személyében, továbbá két saját nevelésű játékos, Marozsán Norbert és Barati Péter került a a „nagyok” keretéhez. Ők már be is mutatkoztak bajnoki meccsen! Ugyanakkor Ling Tamás a Debreceni HK-ban folytatja pályafutását. mégpedig a Mol Ligában, vagyis az élvonalban szereplő gárdában. Mindeközben Kovács Kristóf, Szabó Benedek, és Nagy Zsombor szintén a szomszéd megyeszékhely utánpótláscsapatához igazolt.

A Szabolcsi Jégsport Egyesület edzéseit Fekete Albert irányítja. A cél az előző idényben elért ötödik helyezés után az első háromban zárni. Az elvégzett „száraz”, no meg a viszonylag kevés jeges edzés már eredménnyel járt. az SZJE magabiztosan nyerte eddigi két bajnoki fellépését.

KM

Jégkorong: OB IV.

Szabolcsi JE–Kazincbarcikai Ördögök 8–6 (3–2, 4–2, 1–2)

Gólütők: Nádasdi D. 3, Vincze D. 2, Kövér B., Margitics Z., Kozma A. Jó: Nádasdi D., Vincze D., Fóris.

Szabolcsi JE–Ferencváros-SBE-Jégsólymok 12–3 (6–1, 2–2, 4–0)

Gólütők: Szabó D. 3, Nádasdi D. 2, Vincze D. 2, Bakos R., Margitics R., Kovács P., Lády R., Kukucska S. Jó: Szabó D.,Margitics Z., Bakos R.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!