Sport

2014.11.22. 17:42

Hűen minden hagyományhoz

Nyírbátor, Kisvárda - A két csapat őszi szerepléséhez méltó módon sokgólos megyei rangadót nyert a Kisvárda.

Nyírbátor, Kisvárda - A két csapat őszi szerepléséhez méltó módon sokgólos megyei rangadót nyert a Kisvárda.

Miután a Kisvárda bajnoki meccseinek gólátlaga közelíti a négy és felet, a nyírbátoriaké pedig a négyet, jó esély volt arra, hogy az NB III őszi szezonzáró megyei rangadója bővelkedik majd az eseményekben. Ilyen téren nem is kellett csalódni, a második játékrész elején már a negyedik találatot jegyezhettük fel.

Miként a két csapat utóbbi években játszott meccseit, ezt is a Kisvárda nyerte, de az első félidőben látottakkal a nyírbátoriak is elégedettek lehettek. Miként összességében az egész őszi szezonnal is, hiszen a csapat ott áll, ahol a helye van, a középmezőnyben. Várdán viszont bátran tervezhetnek, az egypontos hátrány simán ledolgozható.


Jegyzőkönyv

Nyírbátori FC–Kisvárda Master Good 1–3 (1–2)

Nyírbátor, 500 néző, v.: Takács T.Nyírbátor: Tóth Sz. – Lipcsei M., Benkő B., Jeddi, Boros D. – Ambrusz, Pálfi I. – Ráti (Sándor D., 83.), Erdei Z., Fabu M. (Osváth S., 65.) – Nagy D. Edző: Kovács János.

Kisvárda: Vasas G. – Hidi N. (Módis D., a szünetben), Kardos N., Hegedűs T., Molnár R. – Minczér, Fodor A. – Nagy R. (Brankovics, 69.), Erős G. (Mikuljak, 87.), Bouard – Milovac. Szakmai igazgató: Révész Attila.

12. perc: Erős baloldali szöglete után az ötös túlsó sarkától Kardos fejelte vissza a labdát, amit Bouard magasra ugorva 7 méterről a bal kapufa tövére bólintotta, ahonnan aztán a jobb sarokba csorgott, 0–1.

21. perc: Pálfi támadta meg a hátul labdázgató kisvárdai védőket, az indítani készülő Kardostól elvette a labdát, és egyedül ugrott ki vele, elhúzta a kivetődő Vasas mellett, és 8 méterről ballal a bal alsó sarokba gurította, 1–1.

45. perc: Erős balról beívelt szabadrúgása után az ötösnél helyezkedő Kardos pörgetett bele a labdába, amely a kapu bal oldalában kötött ki, 1–2.

50. perc: Minczér jobboldali beadására Kardos robbant be, és 6 méterről a kapu közepébe fejelt, 1–3.

Jó: Benkő B., Ambrusz, Pálfi I., Erdei Z., illetve Kardos N., Hegedűs T., Minczér, Erős G., Milovac, Módis D.


Mestreszemmel

Kovács János: – Összességében többet vártam a csapattól, elsősorban támadásban, hiszen kevés helyzetet tudtunk kialakítani. A védekezést nagyrészt megoldottuk, a Kisvárda pontrúgásait nem tudtuk hárítani. Csak gratulálni tudok a Kisvárdának, és sok sikert kívánok a bajnoki címért vívott harcban.Kocsis János, kisvárdai vezetőedző: – Az első félidőben inkább a küzdelem dominált, játékból nagyon kevés helyzet alakult ki mindkét csapat előtt. Többet birtokoltuk a labdát, de a lehetőségeket és a gólokat pontrúgás után értük el. Szünet után játékban is feljavultunk, és egyértelműen az ellenfél fölé nőttünk, ekkor már rengeteg lehetőségünk volt, és sikerült a győzelmet bebiztosító gólt is megszereznünk. Magabiztos és megérdemelt sikert arattunk.

Részletesebben a Kelet-Magyarország 2014. november 24-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!