Sport

2014.11.12. 16:13

Kés alá fekszik Márk és Öcsi

Nyíregyháza - Hozta a kötelezőt a Spartacus, kedden 2-1-re nyert a Ligakupában, így biztosan továbblép.

Nyíregyháza - Hozta a kötelezőt a Spartacus, kedden 2-1-re nyert a Ligakupában, így biztosan továbblép. A jövő héten derült ki, hogy az első, vagy a második helyen. A keddi meccsen Hrabina Alex állt a kapuban, mert Öcsi, azaz Ovszijenkó Volodimir térdében porcleválás van, valószínűleg pénteken műtik a rutinos kapust. Szécsi Márk is kés alá fog feküdni, remélhetőleg a beavatkozás uátn már gyógyult lesz.

A csapatra kemény edzséek várnak, hiszen a legközelebbi bajnoki jövő szombaton lesz, mégpedig itthon a Pécs ellen. Az utolsó őszi fordulóban (lesz még két tavaszról előrehozott kör) mindenképpen nyerni kel a Mátyus János irányította nyíregyháziaknál. Nem lesz könnyű, hiszen a Diósgyőrben kiállított Nagy Zoltán egy meccses eltiltást kapott, ráadásul a védelem másik oldalán szereplő Törtei Tamás begyűjtötte az ötödik sárgáját, így neki is ki kell hagynia majd a mérkőzést.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!