Sport

2014.11.22. 17:16

Klasszikus eredmény, nyírbátori vereség

Nyírbátor - Az asztalitenisz extraligában a BVSC nyerte meg a szabolcsiak elleni mérkőzést.

Nyírbátor - Az asztalitenisz extraligában a BVSC nyerte meg a szabolcsiak elleni mérkőzést.

Nem sikerült pontot szereznie a BVSC otthonában a Nyírbátori ASE-nak, holott a szombat délelőtti mérkőzésen jól kezdték a vendégek. Megnyerték a nagyon fontos párost, és Varga Zoltán is hozta az első kötelezőt.

A top 12-bajnokságon bronzérmes Majoros Bence a verseny után két nappal azonban nagyon fáradtan játszott, és azzal is szembe kell néznie, hogy immáron az ő legyőzése skalpnak számít, és az ellenfelek innentől fogva fokozottan fenik rá a fogukat.

Végül két meccse is elúszott, miként Varga Zoltán is veszített Do Phuong Nam ellen, Sallai Zoltán nem tudott meglepetést szolgáltatni, így a BVSC-sek a futballban klasszikusnak mondható eredménnyel szerezték meg a győzelmüket.


Extraliga, férfi

BVSC-Zugló–Nyírbátori ASE 6–3

Do Phuong, Bruckner M.–Majoros B., Varga Z. 0:3, Jeszenszki–Sallai 3:0, Bruckner M.–Varga Z. 0:3, Do Phoung–Majoros B. 3:0, Jeszenszki–Varga Z. 0:3, Do Phoung–Sallai 3:0, Bruckner M.–Majoros B. 3:1, Do Phoung–Varga Z. 3:2, Jeszenszki–Majoros B. 3:2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!