Sport

2014.11.04. 13:31

Legyőzhetetlen Pásztor: triplán országos bajnok!

Balkány - A Tatabányán rendezett kadett birkózó szabadfogású ob-n nagyszerű eredmény született: a balkányi Cellspan-Balkány SE ragyogó tehetsége, Pásztor Richárd triplázott.

Balkány - A Tatabányán rendezett kadett birkózó szabadfogású ob-n nagyszerű eredmény született: a balkányi Cellspan-Balkány SE ragyogó tehetsége, Pásztor Richárd triplázott. Farkas László tanítványa idén harmadszor lett országos bajnok, ráadásul serdülőként ismét egy korcsoporttal feljebb bizonyult a legjobbnak! Az AMK Bököny DSE két reménységgel kvalifikálta magát az eseményre: Papp Krisztián, illetve Kiss Gergő egyaránt az ötödik helyen végzett az erős mezőnyben.

Miközben a kadettek Tatabányán küzdöttek, a fiatalabb generáció Hidasnámetiben gyűjtötte az érmeket. A Nyírsport SE színeit képviselő mindhárom titán felléphetett a dobogóra a Rákóczi Kupa szabadfogású utánpótlás viadalon. A szlovák klubok részvételével lebonyolított versenyt Hegedűs Csaba – olimpiai- és világbajnok, az MBSZ elnöke, a MOB tagja – is megtisztelte jelenlétével.

KM

Kadett szabadfogású országos bajnokság, Tatabánya

42 kg: 1 Pásztor Richárd (Cellspan Balkány SE). 58 kg: 5. Papp Krisztián (ÁMK Bököny DSE). 69 kg: 5. Kiss Gergő (ÁMK Bököny DSE).

Rákóczi Kupa, Hidasnámeti

Gyermek II kor.csoport. 32 kg: 1. Jeles Antal (Nyírsport SE). Gyermek II korcsoport. 26 kg: 3. Oláh Márton (Nyírsport SE).

Diák I kor.csoport. +85 Kg : 2. Nagy Gergely (Nyírsport SE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!