Sport

2014.11.26. 14:37

Már a télifocit tervezhetik

Nyírbátor - A nyírbátori műfüves eseményre, és a hagyományos megyei teremtornára is lehet jelentkezni.

Nyírbátor - A nyírbátori műfüves eseményre, és a hagyományos megyei teremtornára is lehet jelentkezni.

Noha még csak novembert írunk, nem árt előre gondolkozni. Mármint a téli felkészülést tervező futballcsapatoknak. Egy ajánlattal kalkulálhatnak. Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága ugyanis ismét megrendezi az Arany Fácán nagypályás műfüves tornát, amelynek a megszokott módon Nyírbátor lesz a házigazdája. A sorrendben harmadik alkalommal kiírt eseményt 2015. január 17. (legalábbis ezt nyitányra előirányzott dátum) és március 1. között tudják le.

Nevezni december 17-ig lehet. A tornán az indulását legkorábban, hivatalos formában jelző első húsz együttes szerepelhet. A nevezés a kitöltött nevezési lap és a nevezési díj befizetésről szóló másolat együttes leadásával érvényes.

A rendezvénnyel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel , Kvaka Árpádnál (telefon: 30/774-2772) érdeklődhetnek. Nem mellékesen a címvédő az NB III-as bátori legénység, amely a legutóbbi fináléban a később megyei első osztályú bajnoki címet szerzett Nagykállót győzte le.

Idevágó információ, hogy a hagyományoknak megfelelően – ugyancsak a szabolcsi Igazgatóság szervezésében – lebonyolítják a megyei labdarúgó bajnokságokban szereplő csapatok teremtornáját. Mégpedig 2015. január 18., január 25. és február 1-én szólítják porondra a II. Nyírerdő Kupa résztvevőit. A nevezni szintén december 17-ig kell eljuttatni az illetékeseknek, A tornán harminchat gárda küzdhet a végső sikerért. A nevezés a kitöltött nevezési lap és a nevezési díj befizetésről szóló másolat együttes leadásával érvényes. További tájékoztatással Kanda Ferenc (telefon: 70/371-6322) szolgál. A rend kedvéért: az eddigi utolsó küzdelemsorozat, a nyíregyházi Filo Focicsarnokban játszott fináléjában – a műfaj specialistájának számító – Nyírgyulaj diadalmaskodott.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!