Sport

2014.11.20. 10:09

Nagy cserkeszi mutatvány

Újfehértó, Nagycserkesz, Mátészalka - A még hibátlan listavezető a következő fordulóban az ugyancsak bajnokesélyes Újfehértót fogadja.

Újfehértó, Nagycserkesz, Mátészalka - A még hibátlan listavezető a következő fordulóban az ugyancsak bajnokesélyes Újfehértót fogadja.

A hazai csapatok győzelmeivel zárult a Sky Travel megyei férfi felnőtt futsal bajnokság soros fordulója. Az Újfehértó rendkívül magabiztosan múlta felül – szépszámú közönsége előtt – a GFSE Orost, míg a Gyulaháza a második félidőben döntötte el a három pont sorsát a fiatal csengeri csapat ellen. A legutóbbi kör rangadóján a Nagycserkesz színvonalas találkozón, elsősorban a szervezett védekezésének köszönhetően gyűrte le az addig hibátlan Mátészalkát. Érdekesség, hogy a tabellát öt forduló után is százszázalékos mutatóval vezető Nagycserkesz a következő összecsapáson a bajnoki cím megszerzését célul kitűző Újfehértót fogadja.

KM

Futsal: megyei bajnokság

5. forduló: Gyulaháza KSE–Csenger Petőfi DSZSE 8–5 (4–3), Újfehértó SE–GFSE Oros 17–0 (9–0), Nyírség-Copy Nagycserkesz–Mátészalkai Kispályás FK 7–3 (4–2)

A Sky Travel megyei bajnokság állása: 1. Nyírség-Copy Nagycserkesz 15 pont, 2. Újfehértó SE 12, 3. Gyulaháza KSE 9p, 4. Mátészalkai Kispályás FK 9p, 5. Monbebe 6, 6. Csenger Petőfi DSZSE 6, 7. Nyírbátori FC 0, 8. GFSE Oros 0.

A 6. forduló párosítása (november 24.): Csenger–GFSE Oros, Mátészalka–Monbebe, Nagycserkesz–Újfehértó, Nyírbátor– Gyulaháza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!