Sport

2014.11.01. 19:45

Szegeden marad a Kosársuli veretlensége

Nyíregyháza - Szinte végig az eredmény után futott, és végül veszített az amatőr női kosárlabda NB-ben szereplő Nyíregyházi KS.

Nyíregyháza - Szinte végig az eredmény után futott, és végül veszített az amatőr női kosárlabda NB-ben szereplő Nyíregyházi KS.

Meglepő vereséget szenvedett Szegeden a Nyíregyházi KS, az amatőr női NB ötödik fordulójában. Az eddig hibátlanul teljesítő kosársulisok nem kezdték jól a mérkőzést, és mire észbekaptak, tízpontos hátrányba kerültek. Innentől kezdve futniuk kellett az eredmény után, és mivel a harmadik negyed végére egy pontra felzárkóztak, úgy tűnt, összejöhet a fordítás.

Papp Klaudia és Sándor Ivett is jól dobta a hármasokat, előbbi találatával, a 36. percben végre átvette a vezetést az NYKS (70–73).

Utóbb kiderült, ez volt a vendégek utolsó találata, a szegediek 10–0-s etappal zártak a meccset, és második győzelmük megszerzésével megfosztották veretlenségétől a nyíregyházi csapatot.

Amatőr női NB

Szegedi KE–Nyíregyházi KS 80–73 (31–21, 15–17, 16–23, 18–12)

Szeged, 50 néző, v.: Lövész, Csallóközi. NYKS: Papp K. 29/15, Földesi V. 2, Gömze, Páll V. 5, Farkasinszki O. 14. Csere: Sándor I. 14/12, Tóth K., Sándorfi D. 9, Popenko. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

KM-BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!