Sport

2014.11.18. 08:45

Telt ház, nyolc gól: vérbeli megyei rangadó

Nyírbátor - Olybá fest, a szurkolók ,,ráharaptak", a futsalra.

Nyírbátor - Olybá fest, a szurkolók ,,ráharaptak", a futsalra.

Az NB II. Keleti-csoport kilencedik fordulójában feszült egymásnak a két megyei együttes, mégpedig telt ház előtt a nyírbátori sportcsarnokban. Itt van ugyanis ,,otthon” a pályaválasztó Nyírgyulaj, amely természetesen kezdőként vetette be a sportág gólgépét, Berecz Zsoltot. Naná, hogy a csengeriek sem hagyták a kispadon ászukat, a bajnokság második legeredményesebb játékosát, Mándi Lászlót. A meccs mellett kettőjük külön csatája is pikantériát kölcsönzött a hétfő esti rangadónak.

Nos, ezt a párharcot, a hazai játékos-edző, a mérkőzést pedig a Nyírgyulaj nyerte. Elismerés illeti ugyanakkor a vendégeket, kiváltképp az őket elkísérő mintegy kétszáz szurkolót!

KM

Futsal: NB II., 9. forduló

 

Nyírgyulaj–Csenger 6–2 (3–1)

 

Nyírbátor, 600 néző, v.: Kujbus.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Pénzes Á., Kanál R., Szentjobbi R., Berecz Zs. Csere: Szép T., Oxi R., Tóth B., Lakatos J., Kolozsi M., Gózner K., Czerula Zs., Baksa Cs., Erdei L. Játékos-edző: Berecz Zsolt.

Csenger: Szabó J. – Balogh P., Pankotai I., Gaál K., Mándi L. Csere: Bodó R., Katona P., Molnár R., Garda E., Asztalos G., Balogh Á., Szilágyi L., Juhász P., Bélteki L. Edző. Szilágyi Sándor.

Gól: Berecz Zs. 2, Szentjobbi R. 2, Tóth B., Kanál R. illetve Balogh Á., Mándi L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!