Sport

2014.12.28. 10:42

A megyei tehetségek csapatuk erősségei voltak

Nyíregyháza - Nagyszerűen szerepeltek a Szabolcs, Hajdú és Borsod megye legtehetségesebb utánpótláskorú kézilabdázóit tömörítő, Nyíregyházi Kölcseyből indult Kulcsár Anitáról elnevezett régió válogatottak a Budapesten megrendezett országos nyolcas döntőben.

Nyíregyháza - Nagyszerűen szerepeltek a Szabolcs, Hajdú és Borsod megye legtehetségesebb utánpótláskorú kézilabdázóit tömörítő, Nyíregyházi Kölcseyből indult Kulcsár Anitáról elnevezett régió válogatottak a Budapesten megrendezett országos nyolcas döntőben. Az ifjú titánok a leányoknál Hadobás István, a fiúknál Bartha Dénes vezetésével remekül helytálltak az ország legjobbjait felvonultató mezőnyben. Mindkét csapat egyaránt a dobogó harmadik fokán végzett – három győzelemmel és egy vereséggel.

A szabolcsi szövetség hathatós anyagi támogatásával induló válogatottakat erősítették megyénk tehetségei is. A leányoknál Hrabina Inez (Kölcsey DSE,) Osvai Fanni (Tiszavasvári), Bíró Dorina (Kisvárda), Borgyos Panna (Mátészalka), míg a fiúknál Kvancz Balázs, Csikós Patrik, Bálint Álmos és Szuharev Lev (egyaránt Nyírsuli) válogatottjaik erősségei voltak.

A június elején esedékes második fordulót éremesélyes reményekkel várhatják régiónk legtehetségesebb kézilabdázói.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!