Sport

2014.12.28. 12:11

Albert ellen bunyózik Márk

Nyíregyháza - Más lesz az ellenfél, mert megbetegedett a középsúlyú magyar bajnok.

Nyíregyháza - Más lesz az ellenfél, mert megbetegedett a középsúlyú magyar bajnok.Változás történt a Profi Box Promotion hétfő esti gálájának programjában. Ez Nagy Márkot, az NYVSC-Big Boxing bunyóst érint. A tervek szerint Márk a középsúlyú magyar bajnoki mellett a WBF szervezet nemzetközi bajnoki címért is ringbe lépett volna a Micskó Sándor elleni találkozón. Meccs lesz, ám másik ellenféllel, ugyanis Micskó betegség miatt lemondta a találkozót.

- Valóban változás történt, ám mérkőzés lesz, mégpedig Micskó klubtársa, Albert Ferenc ellen – erősítette meg a hírt így Nagy Lajos, Márk edzője, menedzsere és édesapja. - Az eltervezett taktikán módosítanunk kell, hiszen Albert normál alapállású, Micskónál talán képzetlenebb, viszont gyorsabb. Bízom benne, hogy nem lesz gond hétfőn este.

Micskó egyébként a magyar bajnoki címért éppen Alberttal mérkőzött sikerrel. Márk győzelem esetén megszerzi WBF szervezet nemzetközi bajnoki címét, illetve az ideiglenes magyar bajnoki címet is. Azért csak ideigleneset, mert az övet csak a bajnoktól lehet elvenni. A szabályok szerint Micskónak fél éven belül meg kell mérkőzni Márkkal, amennyiben a találkozó nem jön létre, a nyíregyházi bunyósé a cím. Persze ehhez előbb hétfőn este kell nyerni Albert ellen. Az este hétkor kezdődő gálát a www.fixtv.hu weblapon élőben lehet figyelemmel kísérni.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!