Sport

2014.12.06. 16:55

Gera Zoltánt hozta Magyra a Mikulás

Magy - Szombat délelőtt zsúfolásig telt Magyon az iskola és a vele szemben lévő művelődési ház, ugyanis nem csak a mikulást, de a magyar labdarúgás élő ikonját, Gera Zoltánt is ide várták a kicsik.

Magy - Szombat délelőtt zsúfolásig telt Magyon az iskola és a vele szemben lévő művelődési ház, ugyanis nem csak a mikulást, de a magyar labdarúgás élő ikonját, Gera Zoltánt is ide várták a kicsik. Köztudott, hogy az FTC labdarúgója magánemberként a Hit Gyülekezetének tagja, és a szervezet, jelentős módon támogatja a rászoruló gyermekeket.

Élelmiszer, ruha és tüzelőosztással a családoknak is igyekeznek segítséget adni. A szombati mikulás ünnepségre több mint 100 gyermeket hoztak el. Miután az ajándékok gazdára találtak, és a mikulás elbúcsúzott, Gera Zoltánra tapadt minden szem. A válogatott focista egy labdát dedikált, és szívesen adott autogramot a kicsiknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!