Sport

2014.12.02. 12:13

Kőkemény gálamérkőzés

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Kosársulinál erőnléti edzőként dolgozó Farkasinszki Gábor is fellépett az All Star-gálán.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Kosársulinál erőnléti edzőként dolgozó Farkasinszki Gábor is fellépett az All Star-gálán.

A huszonhármas sorszámot viselő All Star-gála keretein belül első alkalommal megrendezett főiskolás-egyetemi Kelet–Nyugat mérkőzésen is volt nyíregyházi érdekeltség: a keletiek soraiban fellépett Farkasinszki Gábor, a Nyíregyházi Főiskola hallgatója is. A Nyírsuliban nevelkedett, NB I B csoportos szinten Nagykállóban és Egerben is szereplő kosaras tíz pontot szerzett a csapata által végül 94–83-ra elveszített mérkőzésen.

– A tavalyi egyetemi és főiskolai bajnokságon szerepelt játékosok közül válogatottak az edzők, nálunk hét játékossal a debreceniek voltak túlsúlyban, melléjük egy-egy kosarast adott másik öt intézmény – mondta a válogatási elvekről Farkasinszki Gábor. – Csereként jutottam lehetőséghez, ám mivel a kezdő ötösünk az első negyedet alaposan elrontotta, és tizennyolc ponttal elvesztette, hiába nyertük meg a további három játékrészt, az ellenfelet már nem tudtuk utolérni. A nyugatiak különösen nagy presztízskérdést csináltak a győzelemből, így aztán kőkemény meccs kerekedett belőle, minden labdáért és lepattanóért meg kellett harcolni. Persze, a ziccereknél nem gátoltuk meg egymást a látványos befejezésekben.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!