Sport

2014.12.29. 12:05

Körbeverés után Böszörménybe került a serleg

Nyíregyháza - A jobb gólkülönbség döntött a győztes javára a Nyírerdő Zrt.-Retro Rádió Kupa öregfiúk teremlabdarúgó-tornán.

Nyíregyháza - A jobb gólkülönbség döntött a győztes javára a Nyírerdő Zrt.-Retro Rádió Kupa öregfiúk teremlabdarúgó-tornán.

Tizenegy településről érkezett 26 csapat alkotta a 3. Nyírerdő Zrt.-Retro Rádió Kupa öregfiúk teremtorna mezőnyét. A kétnapos viadalnak a Bem iskola tornacsarnoka adott otthont, ahová mintegy hatszáz néző látogatott ki a mérkőzések idején.

A csoportmérkőzéseket egyenes kieséses szakasz követte, a dobogós helyekről pedig a hármas finálé döntött. Az oda bejutott csapatok körbeverték egymást, és ebből a Tungsram SE Hajdúböszörmény jött ki a legjobban, így a hajdúságiak szerezték meg az első helyezést és a vele járó díjakat. A második helyen a Mester Festék, a harmadikon a Viszokai Gumiszervíz csapata végzett.

A szervezők különdíjakkal jutalmazták a legjobb egyéni teljesítményeket, a legjobb kapus Fekete Zoltán (Tungsram SE Hajdúböszörmény) lett, a legjobb mezőnyjátékosnak Német Csabát (Mester Festék) választották, míg a gólkirályi címet Ötvös Antal (Viszokai Gumiszervíz) hódította el.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!