Sport

2015.01.31. 14:51

A férfiaknak lengetett, a nőknél pedig állt

Kisvárda, Berettyóújfalu - Kellemesen fárasztó bíróprogram: Szilágyi Norbert mozgalmas napja Kisvárdától Berettyóújfaluig.

Kisvárda, Berettyóújfalu - Kellemesen fárasztó bíróprogram: Szilágyi Norbert mozgalmas napja Kisvárdától Berettyóújfaluig.Az előző esztendő Szilágyi Norbert pályafutásának eddigi legemlékezetesebb éve volt.

Felkerült az országos asszisztensi keretbe nyáron, azóta NB II-es meccsekre is járhat, illetőleg élvonalbeli futsal-játékvezető lett.

Nem ért rá unatkozni

Azaz kis- és nagypályán is domborított. A 29 éves sport­ember szerdára dupla küldést kapott. Szabolcs-szatmár-beregi kollégáival, Takács Jánossal és dr. Kulcsár Judittal déltől a Kisvárda-Master Good–Nyíregyháza Spartacus felkészülési mérkőzést vezették (ami a házigazdák 3–2-es sikerével zárult), majd visszatérve a megyeszékhelyre „lovat” váltott, és egy másik Takáccsal, Attilával Berettyóújfaluba indultak el. A Magyarország–Ukrajna női barátságos futsaltalálkozót rendezték ott, ahol a vendégek 5–2-re győztek.

Nagy megtiszteltetés

A Farkas Balázs, Takács István duó fújta a sípot, Szilágyi Norbert volt a tartalék játékvezető, Takács Attila pedig az időmérő.

– Kellemesen elfáradtam a nap végére. Ilyenben még nem volt részem, ez nagyon ritkán fordul elő, talán példa nélküli is. Furcsa volt, hogy kora délután még zászlóval a kezemben jártam fel-alá a kisvárdai műfüvön a férfiak meccsén, utána pedig Berettyóújfaluban már a hölgyek cikáztam előttem.

Tartalékként kiegészítő szerep jutott nekem, de ezt is nagy megtiszteltetésként éltem meg – említette Szilágyi Norbert, aki mostanság az alapfokú tanfolyam gördülékeny lebonyolításáért felel.

Ráadásul még nincs vége. Szombaton irány Balaton­őszöd, az országos játékvezetői bál. A holt idényben…

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!