Sport

2015.01.30. 10:42

A kitaposott ösvényen halad

Kemecse - További fiatalok csatlakoznak az ifjúság erejében bízó kemecsei futballcsapathoz.

Kemecse - További fiatalok csatlakoznak az ifjúság erejében bízó kemecsei futballcsapathoz.

Járt utat a járatlanért el ne hagyj! Nos, Hokk Béla rendíthetetlenül nyomul előre az általa kijelölt ösvényen. A Kemecse edzője a nyáron is merészen szólította hadba a fiatalokat, hogy nem nyúlt mellé fényesen alátámasztja az őszi produkció. Az egy-két kipróbált harcossal kiegészített megyei első osztályú futballcsapat a negyedik helyre rakétázott a tabellán és olyannyira lőtávolon belül van, hogy mindössze öt pont hátrányt halmozott fel az éllovas Tuzsérral szemben.

Emígyen nincs mit megrökönyödni azon, hogy a tréner ismét további titánok bevetésével próbálkozik. Mondjuk saját fia, Hokk Balázs képességeit aligha ismeri nála jobban bárki – a huszonhárom éves középpályást a Budakalásztól csábította „haza” – vagyis Kemecsére. Félegyházi Viktor legutóbb az NB III-as Cigánd kapusa volt, egyébiránt a Nyíregyházi Sportcentrum kötelékéhez tartozik, akárcsak Osváth Sándor, aki az őszt Nyírbátorban töltötte. Mindkét játékos kölcsönben érkezik a Hokk-legénységhez, amelyhez még csatlakozhat egy, maximum két labdarúgó. Leginkább középpályásra és védőre lenne igény...

Ami a veszteség listát illeti: Birovecz János a bajnoki rivális Dombrádot választotta, míg a cerberus, Kromplák Gyula valószínűleg az „osztálytárs” Tiszakanyárnál köt ki. Lábas Péter idejekorán, néhány héttel a bajnoki rajt után távozott, azóta sem adott hírt magáról.

A kemecseiek ez idáig három előkészületi meccset tudtak le, a következő alkalom a Nagyhalász ellen szombaton, a nyíregyházi stadionban esedékes találkozó lesz.

– Január 13-én kezdtük a felkészülést, mivel a három új ember is jelen volt, abban a szerencsés helyzetben találtam magam, hogy csaknem a teljes kerettel vághattunk bele a munkába – vont röpke mérleget az eddig történtekről Hokk Béla, a Kemecse edzője. – Az edzőmeccseken biztató teljesítményt nyújtott a társaság, ráadásul egyet sem vesztettünk el, igaz, ebben az időszakban mindez kevésbé érdekes. Sokkal inkább az számít, hogy a mérkőzéseken viszont láttam azt, amit kértem, és a friss szerzemények is jól illeszkedtek a csapatba.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!