Sport

2015.01.19. 19:38

Három piros lap után elszakadt a cérna

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Ilyen sem volt még a bátori tornán: félbeszakadt a Nyírgyulaj– Encsencs meccs.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Ilyen sem volt még a bátori tornán: félbeszakadt a Nyírgyulaj– Encsencs meccs.A téli felkészülés sosem volt és nem is lesz a futballisták szíve csücske. Mindazonáltal tetszik, nem tetszik, gyűrni kell az ipart, hogy tavasszal bírják szuflával a fiúk.

Pedig nem erről híres…

A dögunalmas, no meg fárasztó edzések közepette olykor legalább játszani lehet – erre tökéletes alkalmat kínál a 3. Arany Fácán Kupa nyírbátori műfüves torna,

ráadásul a hét hetes esemény szombati nyitányán porondra szólított csapatok tagjai összetehették két kezüket: hó és hideg helyett langymeleg időben léphettek színre.

Legalábbis kora délutánig. A küzdelemsorozat első gólját a nyírmadai Dávid Róbert jegyezte, majd betalált Szőke István, a megye egyes legénység játékos-edzője is, holott ő nem erről híres…

Bekezdett a Nyírbátor is. Az NB III-as házigazda együttes érvényre juttatta a két osztálynyi különbséget az Ófehértó elleni meccsen, miközben "döntetlenre" végződött Pálvölgyi Balázs és Nagy Dávid gólpárbaja – mindketten négy-négy alkalommal vették be az ellenfél kapuját.

A végre maradt a csattanó

A nap meglepetése, ha ebben az időszakban egyáltalán beszélhetünk erről, hogy a megye kettő Kelet-Magyarország-csoportot fölényesen vezető Nagyecsed elvérzett a bajnoki rivális Tarpával szemben. A végére maradt a csattanó… Bár ettől alighanem szívesen eltekintettek volna az érintettek.

Elegük lett – levonultak

A Nyírgyulaj–Encsencs találkozó ugyanis a második félidő 49. percben, 1–0-ás állásnál félbeszakadt. Ekkor – miután a harmadik labdarúgójuk kapott piros lapot – az encsencsi csapatnál elszakadt a cérna, levonult a pályáról, s nem folytatta a játékot. Ilyen sem fordult még elő a torna története során.

A vasárnapi műsor némileg karcsúbbnak bizonyult: három mérkőzés szerepelt a programban. A napsütést immár eső váltotta fel, a kedélyeket viszont nem borzolták rendkívüli események. Ami nem is hiányzott senkinek.

3. Arany Fácán felkészülési torna, Nyírbátor, 1. forduló

Nyírmadai ISE–Nagydobosi LSE 3–0 (1–0)

Gól: Dávid R., Szőke I., Rácz J. (öngól)

Nyírbátori FC–Ófehértó SE 11–0 (6–0)

Gól: Pálvölgyi 4, Nagy D. 4, Sándor D. 2, Erdei Z. (11-esből)

Tiszalök VSE– Pátrohai LSE 3–1 (1–0)

Gól: Kiss R. 2, Cseh K., illetve Lakatos Z.

Nagyecsed RSE–Tarpa SC 1–2 (0–2)

Gól: Török I., illetve Kacsor R. 2

A Nyírgyulaj KSE–Encsencs SE mérkőzés a 49. percben 1–0-ás állásnál félbeszakadt.

Baktalórántháza VSE–Nyírvasvári SE 6–0 (1–0)

Gól: Balogh Zs. 2, Szabó R. 2, Kántor F., Marics G.

Szatmár Unió FC–Teremi SE 2–1 (1–0)

Gól: Sárközi D., Veres L., illetve Balogh A.

Szakoly–Nyírpazony SE 2–0 (1–0)

Gól: Madzin I. 2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!