Sport

2015.01.13. 09:30

Kínaiul hangzott az utasítás

Nyíregyháza - Laskai Írisz a selejtezőkörön egyéniben és csapatban is túljutott a magyar nemzetközi bajnokságon.

Nyíregyháza - Laskai Írisz a selejtezőkörön egyéniben és csapatban is túljutott a magyar nemzetközi bajnokságon.

Az újonc korcsoportúak magyar nemzetközi bajnokságával indult a pingpongos versenyévad, és az esztendő első jelentősebb honi viadalán volt nyíregyházi érdekeltség is. Az U13-as korosztályban ugyanis lehetőséghez jutott a 2003-as születésű Laskai Írisz is, aki csapatban a magyar C válogatottban szerepelt és persze egyéniben is indult.

Magyar nemzetközi újoncbajnokság

U13, lányok

Egyes

Csoportmérkőzések. 11. csoport: Laskai (NAC Nyíregyháza)–N. Scott (angol) 3:0, –Terezková (szlovák) 3:0, –Andronova (bolgár) 2:3. A csoport végeredménye: 1. Laskai Írisz 5 pont (8:3-as szettarány).

Főtábla. 1. forduló: Divinská (szlovák)–Laskai (NAC Nyíregyháza) 3:0.

Csapat

Csoportmérkőzések. 8. csoport: Magyarország C (benne Laskai Írisz – NAC Nyíregyháza)–Fehéroroszország 1–3, –Hessicher TTV (német) 3–2, Gyepesi ASE-KSI vegyes 3–0. A csoport végeredménye: 2. Magyarország C 5 – a főtáblára jutott.

Főtábla. Nyolcaddöntő: Magyarország C–Szkeszárdi AC 3–1. Negyeddöntő: Bulgária-BTTV vegyes (bolgár, német)–Magyarország C 3–0.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország január 14-ei számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!