Sport

2015.01.04. 12:52

Nem lesz címvédés a teremtornán

Nyíregyháza - Vasárnap reggeltől már egyenes kiesés rendszerben folytatták a küzdelmeket a csapatok a 10. Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa teremlabdarúgó-tornán.

Nyíregyháza - Vasárnap reggeltől már egyenes kiesés rendszerben folytatták a küzdelmeket a csapatok a 10. Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa teremlabdarúgó-tornán.A csoportmérkőzések után állvamaradt 18 csapat vasárnap reggeltől egyenes kiesés rendszerben folytatta a küzdelmeket a bujtosi csarnokban, a nagyszabású teremtornán. A tét fokozódik, a hangulat egyre jobb, a közönséges is népesebb.

Az már az első kör után kiderült, hogy nem lesz címvédés, hiszen a Monbebé vereséget szenvedett a Két Ball FC-től, ezzel búcsúzott a küzdelmektől. A kiesett a komplett megyei I. osztályú Baktalórántházára épülő Tyl Sped, összekapta viszont magát a Diego FC, és esélyeshez méltó módon nyert. Kiszenvedte a győzelmet a kisvárdaiakra épülő LSD Szikvíz, az ibrányi Maszekok ellenben legyőzték az Offside Sport Cafét, amelynek soraiban Pekár László mellett nagypályás csapattársa, a Nyíregyháza Spartacust erősítő Törtei Tamás is feltűnt.

Az utolsó párban a harmadik kilencméterespárbajra is sor kerül, és hiába veszítette a Real Team Debrecen, a vesztesek között legjobb csoporteredménnyel, tehát szerencsés vesztesként továbbjutott, és a következő körben újra találkozik mostani legyőzőjével...

Egyenes kieséses szakasz 1. kör:

Parmen Zrt.–Autónet FC 1–0, John Bull Korona–Immortal 0–0 (kilencméteresekkel: 2–3), Két Ball FC–Monbebé 1–0, Másnap FC Miskolc–SV Team 3–3 (kilencméteresekkel: 5–3), Martin Bertold–Tyl Sped 4–1, Qvik 2000 Kft.–Diego Nyíregyháza 0–2, LSD Szikvíz–Napenergia 2002 Bt. 1–0, Maszekok–Offside Sport Café 3–1, Real Team Debrecen–Ralda-Fém Kft. 0–0 (kilencméteresekkel: 1–3).

A következő kör párosítása, 12.30: Pármen Zrt.–Immortal, 13.00: Két Ball FC–Másnap FC Miskolc, 13.30: Martin Bertold–Diego Nyíregyháza, 14.00: LSD Szikviíz–Maszekok, 14.30: Ralda-Fém Kft.–Real Team Debrecen.

Hat csapatra szűkült a mezőny

Az egyenes kieséses szakasz második köre után kialakult a legjobb hat csapat mezőnye a 10. Kelet-Magyarország-Eissmann Kupa teremlabdarúgó-tornán. Ebben a szakaszban a Két Ball FC remek második félidei játékkal győzte le a Másnap FC-t, de a vesztes miskolciak is biztosak lehettek a továbbjutásban, hiszen ők rendelkeztek a legjobb mérleggel a csoportgyőztesek közül, és ebből a körből – miként a következőből is – továbbjut egy szerencsés vesztes.

Parázs csatát hozott a Martin Bertold–Diego mérkőzés, a diegós fiúk hiába vezettek, az újfehértóiakra épülő ellenfelük egy percen belül fordított, és végül 4–2-re nyert. Az LSD Szikvíz legyőzte az ibrányi futballistákra épülő Maszekokat, míg az előző körben is látott meccs visszavágóján a Ralda-Fém ismét legyőzte a Real Teamet, csak ezúttal rendes játékidőben.

Egyenes kieséses szakasz, 2. kör:

Pármen Zrt.–Immortal 2–1, Két Ball FC–Másnap FC Miskolc 3–1, Martin Bertold–Diego Nyíregyháza 4–2, LSD Szikvíz–Maszekok 2–1, Ralda-Fém Kft.–Real Team Debrecen 4–1.

A következő kör párosítása, 15.00: Pármen Zrt.–Két Ball FC, 15.30: Martin Bertold–LSD Szikvíz, 16.00: Ralda-Fém Kft.–Másnap FC Miskolc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!