Sport

2015.01.23. 08:17

Nem mindenkinek nyerőszám a huszonegy

Mátészalka - Három találkozót rendeztek a Sky Travel megyei futsal bajnokság kilencedik fordulójában – valamennyi alkalommal a házigazdák örülhettek.

Mátészalka - Három találkozót rendeztek a Sky Travel megyei futsal bajnokság kilencedik fordulójában – valamennyi alkalommal a házigazdák örülhettek. A Mátészalka a szünet után tudta bebiztosítani győzelmet a csengeri fiatalok ellen, míg az egyaránt hazai pályán játszó Nagycserkesz és Grund összecsapásán – Géczi Péter öt góljának köszönhetően – a cserkeszi legénység diadalmaskodott. Újfehértón gálázott a vendéglátó, igaz sérülések miatt több kulcsjátékosát is nélkülözni kényszerült a Nyírbátor.

A Monbebe–Gyulaháza meccset a vendég együttes kérésére később játsszák. A 8. fordulóból elhalasztott Gyulaháza–Nagycserkesz bajnokit csütörtökön pótolják a felek.

Futsal

A 9. forduló eredményei: Mátészalkai Kispályás FK–Csenger Petőfi DSZSE 6–2 (2–1), Nyírség-Copy Nagycserkesz–GFSE Oros 9–7 (6–2), Újfehértó SE–Nyírbátori FC 21–5 (11–3)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!