Sport

2015.02.11. 16:59

Csaknem kikosarazták a listavezetőt

Nyíregyháza - A Szeged elleni vereség után összekapták magukat a Nyíregyházi KS játékosai és közel jártak a nagy bravúrhoz.

Nyíregyháza - A Szeged elleni vereség után összekapták magukat a Nyíregyházi KS játékosai és közel jártak a nagy bravúrhoz.

Még ha minden esetben fájó is, de azért vereség és vereség között is van különbség. Mert az kifejezetten bosszantó volt, ahogy a Nyíregyházi KS az amatőr női NB I-ben hazai pályán kikapott egyik fő riválisától, a Szegedtől (72–79), abban viszont volt valami felemelő, hogy a következő mérkőzésre összekapta magát a társaság, és az ezen a szinten szinte verhetetlen, listavezető BEAC-Újbuda otthonában csak egyetlen ponttal, 65–64-re maradtak alul a kosársulisok.

– Valamennyire mégis a kezünkben volt a győzelem, mert azok után, hogy feljöttünk egy pontra, az utolsó tíz másodpercben labdát szereztünk – mesélte a legutóbbi bajnokin történteket Farkasinszki Gyuláné edző. – Előtte a büntetőket értékesítő lányomat, Orsolyát lecseréltem, mert már annyira fájt a bal keze, hogy nem bírta fogni a labdát, és a labdaszerzés reményében gyorsítani is akartam a csapaton. Szóval Papp Klaudia elcsente a labdát, Földesi Vanesszához passzolt, ő Sándorfi Dórát választotta, csakhogy közben lejárt az időnk. Vagyis nem volt, aki vállalkozzon, pedig mi aztán ebben a szituációban már nem veszíthettünk.

A teljes cikk elolvasható  a Kelet-Magyarország 2015. február 12-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!