Sport

2015.02.20. 19:57

Dávid és a paksi Góliát

Nyíregyháza - Szombaton a becsületükért fociznak majd a Szpari játékosai.

Nyíregyháza - Szombaton a becsületükért fociznak majd a Szpari játékosai.

És elkezdődik! Illetve folytatódik az élvonalbeli focibajnokság pontvadászata. Mégpedig egy héttel a közös nyitány előtt egy decemberben elmaradt tavaszi fordulóval. Pakson, a már ismert előzményeket követően. Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője pénteken délelőtt vezényelte a meccs előtti utolsó tréninget, mégpedig a stadion centerpályáján.

Kapusok mezőnyszerelése

Az ebédet követően buszra szállt a tizennégy vitéz, hogy igazán éles kard nélkül álljon helyt az atomvárosaikkal szemben. Miként arról már beszámoltunk, a csapatban van három ifista (Vámos Márk, Bagi Ákos, Markovics Dávidék és két kapus (Ovszijenkó Volodimir és Hrabina Alex). Utóbbiak a mezőnyszereplést is vittek magukkal, mert minden bizonnyal egyikük, vagy akár mindketten a pályára léphetnek, ám nem kapusként.

A hosszú utazást követően, pénteken este fél nyolc körül gördült be a busz a tolnai Hotel Thelena parkolójába. Miután a nyíregyházik elfoglalták szobáikat megvacsoráztak, majd nyugovóra tértek.


[poll id="848"]


Elszántak a játékosok

- A délelőtti edzés jól sikerült jó volt a hangulat, én megpróbálta életet lehelni a srácokba, bár a hozzáállásukkal aligha lesz gond. Szombaton egyértelműen a becsületünkért játszunk, hiszen szakmailag értékelhetetlen lesz a találkozó. Szeretnénk tisztességgel helyt állni, hogy hétfőtől teljes erővel készülhessünk a Honvéd ellen hazai nyitányra - tudtuk meg pénteken este Mátyus Jánostól.

Szombaton délelőtt egy könnyű átmozgatás lesz a szálló hangulatos parkjában, százéves fák között. Az ebédet követően jön a rövidebb út visszafelé Paksra, hogy aztán induljon a mandula. A keret többi,k itthon maradt tagjának szombaton délelőtt edzés lesz, vasárnap pihenőnap következik hétfőn pedig miként a mester mondta, ezerrel készül a csapat a Honvéd ellen.

 


A 17., decemberben rendezett fordulóból elhalasztott MVM-Paks - Nyíregyháza Spartacus mérkőzéssel veszi kezdetét szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga tavaszi szezonja. tovább »

A városi stadionban edzett indulás előtt a Nyíregyháza Spartacus labdarúgó csapata. Mint ismeretes, a Paks elleni NB1-es mérkőzést sajátosan átalakult kerettel vívja meg a vendégcsapat. tovább »

Vámos Márk elhalasztotta a vállműtétjét, hogy ott lehessen a bajnokin. tovább »

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerint a versenybizottság a fair play szellemét szem előtt tartva döntött arról, hogy kik játszhatnak szombaton, az OTP Bank Liga 17. fordulójából elhalasztott MVM-Paks - Nyíregyháza Spartacus mérkőzésen. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!