Sport

2015.02.26. 19:20

Dobógépek ellen harcolhatnak

Nyíregyháza - A vendég Falco kerete nagyon erős, a nyíregyháziak pontgyárosának játéka viszont több mint kérdéses.

Nyíregyháza - A vendég Falco kerete nagyon erős, a nyíregyháziak pontgyárosának játéka viszont több mint kérdéses.

A Zalaegerszeg mellett a Falco KC a leginkább „nyíregyházi” csapat a férfi élvonalban, és a pénteken 18.30-kor kezdődő mérkőzésen éppen utóbbi lesz a Marso-NYKK vendége a bujtosi csarnokban: a vendégek bő keretében ott szerepel Jara Rubin Doyne, Derek Hall, Bus Iván és Varga Márton neve is. A szombathelyiek egy győzelemre kerültek attól, hogy biztosan tagjai legyenek a felsőházi rájátszásnak, a nyíregyháziak pedig már fixen az alsóházban folytatják, de minden eredménynek jelentősége van, hiszen a csapatok valamennyi eredményüket magukkal viszik a folytatásra. Az alapszakaszból a mostani fellépéssel együtt még három forduló van hátra.

– Nagyon sajnáltam, hogy kimaradtunk a Magyar Kupából, mert mindig is szerettem az ilyen hangulatú eseményeket, meg aztán szakmailag is sokat jelentett volna a csapat számára a részvételünk – mondta Sitku Ernő vezetőedző, akinek legénysége a tabellán elfoglalt helyezése miatt nem volt jogosult arra, hogy ott legyen a nyolcas döntőben. – Az eltelt két hetet a felkészülésre fordítottuk, és volt is min dolgoznunk, hiszen Nermin Hujdurovic nélkül nem vagyunk olyan hatékonyak, mint vele. Bosnyák centerünk állapota sajnos nem sokat javult, jelen állás szerint nem számíthatunk rá, és mivel két hétig nem is edzett, a csodában sem nagyon bízhatunk.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország február 27-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!