Sport

2015.02.03. 17:37

Fradi-verés után közel a felsőházi rájátszás

Nyíregyháza - Ahhoz képest, hogy a Szabolcsi Jégsport Egyesület Ob. negyeik osztályban szereplő jégkorong együttese felettébb tartalékos összeállításban korcsolyázott pályára – alaposan elpáholta a Ferencváros-SBE-Jégsólymok gárdáját.

Nyíregyháza - Ahhoz képest, hogy a Szabolcsi Jégsport Egyesület Ob. negyeik osztályban szereplő jégkorong együttese felettébb tartalékos összeállításban korcsolyázott pályára – alaposan elpáholta a Ferencváros-SBE-Jégsólymok gárdáját. A nyírségiek fölényes győzelmükkel karnyújtásnyira kerültek a felsőházi rájátszástól, ami megsüvegelendő teljesítmény a hazai mérkőzéseit „albérletben”, Debrecenben rendező egylettől. Mint például február 6-án, amikor a „mieink” a hajdúsági városban fogadják a Budapesten székelő TS EGerillák alakulatát.

Mindeközben a Szabolcsi Jégsport Egyesület titnájai kétszer is színre léptek a hét végén. A vegyes utánpótlás bajnokságban érdekelt nyíregyháziak mindannyiszor a Baja ellen mérkőztek – Budapesten.

Az utolsó forduló előtt a a tabellán ötödik SZJE számára már csak matematikai esély maradt a harmadik hely elérésére, de a zárókörben a budapesti White Sharks legyőzésével a negyedik pozíció még megcsíphető a bajnokságban, amelyben az erőviszonyok jelentősen átrendeződtek az elmúlt évekhez képest. A két szerb klub, NS Stars, illetve a HK Spartak-Subotica nagyon kiemelkedik a mezőnyből – előbbi pontot sem vesztett eddigi nyolc fellépésén.

Jégkorong

Ob. IV.

Ferencváros-SBE-Jégsólymok–Szabolcsi JE 5–13 (1–6, 2–2, 2–5)

Gólütők: Szabó D. 6, Margitics 2, Kövér 2, Vincze, Kozma , Kovács Z. Jó: Kövér, Szabó, Margitics.

Vegyes utánpótlás bajnokság

Szabolcsi JE–Balu-T 4–2 (2–1,1–0, 1–1)

Gólütök: File, Talpas, Jécsák, Szőke L. Jó: Jécsák, Talpas, Zsigó M.

Balu-T–Szabolcsi JE 0–4 (0–1, 0–2, 0–1)

Gólütök: Kiss B. 2, Szőke L.,Nagy A. Jó: Juhász-Berencsi S., Kis B., Szőke L

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!