Sport

2015.02.27. 12:18

Nagyüzem volt Mátészalkán

Mátészalka -  A Mátészalkai MTK labdarúgó szakosztályának háza táján a téli „uborkaszezon” is nagyüzem volt, hiszen január második hétvégéjétől kezdve egészen márciusig nem kevesebb, mint kilenc teremlabdarúgó tornának adtak otthont a felnőttektől kezdve egészen az ovisokig.

Mátészalka -  A Mátészalkai MTK labdarúgó szakosztályának háza táján a téli „uborkaszezon” is nagyüzem volt, hiszen január második hétvégéjétől kezdve egészen márciusig nem kevesebb, mint kilenc teremlabdarúgó tornának adtak otthont a felnőttektől kezdve egészen az ovisokig.A tornák népszerűségéről mindent elárul, hogy rengeteg csapatot és még több játékost mozgósítottak, és nem utolsó sorban többnyire telt házat vonzottak. Idén először került sor az U19-es csapatok kétnapos megmérettetésére, ahol a 24 nevező közül végül a Levelek SE hódította el a serleget.

A felnőtt csapat január közepén kezdte el a felkészülést a tavaszi szezonra. A keretből két játékos távozott, négyen pedi erősítésként érkeztek a bajnoki címért folytatott harcra.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!