Sport

2015.02.28. 20:17

Olyan ritka, mint a fehér holló

Nyíregyháza - Teljesen egyforma csapatfával zárta a két csapat a mérkőzést a Nyíregyházi TK Ferencváros elleni idegenbeli teke szuperliga bajnokin.

Nyíregyháza - Teljesen egyforma csapatfával zárta a két csapat a mérkőzést a Nyíregyházi TK Ferencváros elleni idegenbeli teke szuperliga bajnokin.Futballnyelven szólva végig vezetett a Nyíregyházi TK a Ferencváros otthonában, de az utolsó pillanatokban a házigazda döntetlenre mentette a meccset. Méghozzá olyan módon, ami a tekében igazán ritka: a két csapat egyenlő fát ért el. Szinte hihetetlen, 720-720, vagyis összesen 1440 dobás után teljesen egyforma eredményt ért a két legénység. A most pályára lépők közül ilyenben még senkinek sem volt része, pedig egyikük sem tegnap kezdte a szakmát.

A népligeti hatsávos létesítményben az első, nehéznek ígérkező hármasból jól jöttek ki a vendégek, hiszen vezettek 2–1, és csapatfában is 29 egységnyi volt az előnyük. Az utolsó pályacserénél is 36 fával tartott előrébb a vendégcsapat, de a Fradi nagy hajrát indított, és a végső, 1440. dobás tétje az volt, mi is lesz az eredmény. A hazaiak játékosa kilenc bábura dobott, és hetet vett le belőlük, így jöhetett létre a sportágban fehér hollónak számító eredmény.

A nyíregyháziak nagy lehetőséget szalasztottak el, hiszen nagyszerű hangulatban (amihez a vendégszurkolók is hozzájárultak) végig vezettek, de az egy ponttal sem lehetnek elégedetlenek, hiszen eddig mindig üres kézzel tértek haza a Fradi otthonából.

Szuperliga: 18. forduló

Ferencváros–Nyíregyházi TK 4–4 (3348–3348)

NYTK: Szlovenszki T. 580 (1 pont), Mogyorósi 572, Kastura Zs. 532 (1), Finta 570, Szegő-Ráski J. 502, Hacker 592 (1). Ifi: 4–0 (1040–889).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!