Sport

2015.02.21. 17:27

Paks vs. Nyíregyháza - Edzői nyilatkozatok

Paks , Nyíregyháza - Az MVM-Paks vs. Nyíregyháza Spartacus (1-1) mérkőzés után a két vezetőedző, <span style="color: #000000;">Csertői Aurél</span> és <span style="color: #000000;">Mátyus János</span> értékelték a látottakat.

Paks , Nyíregyháza - Az MVM-Paks vs. Nyíregyháza Spartacus (1-1) mérkőzés után a két vezetőedző, Csertői Aurél és Mátyus János értékelték a látottakat.

Csertői Aurél: Úgy látszik a labdabirtoklás nem egyenes arányos az eredménnyel. Hiába játszottunk nagy fölényben, nem tudtuk feltörni a nyíregyházi védelmet, pontosabban csak egyszer, de az kevés volt. Ellenfelünk nem akart futballozni, láthatóan a döntetlenért jött és azt meg is szerezte. Nincs könnyű mérkőzés ez most is kiderült, de ne tévesszen meg senkit ami a meccs előtti napokban történt, hiszen a vendégcsapatban olyan játékosok szerepeltek akik az ősszel végig pályán voltak.

Mátyus János: Nem szeretnék többet a meccs előzményével foglalkozni, pontosabban csak annyit, hogy megköszönjem a paksiaknak azt, hogy ők egyedül végig korrektül viszonyultak hozzánk. Világ éltemben izgulós típus voltam, de most először éreztem azt a meccs regelén, hogy nyugodt vagyok. Becsülettel felkészítettem a csapatomat, és ennek meg lett az eredménye. - Ekkor hirtelen angolra váltott és a következő szavakat mondta: "We meet soon, my team is ready to fight, Mr..."  - majd magyarul folytatta: Akinek ezt üzenem érteni fogja hogy mire gondolok. Köszönöm, ennyit szerettem volna mondani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!