Sport

2015.02.14. 10:56

Szpari: vasárnap hazai gyepen fogadják a kassaiakat

Nyíregyháza - Ma már ismét tréning, a stadion centerpályáján játszik a Szpari.

Nyíregyháza - Ma már ismét tréning, a stadion centerpályáján játszik a Szpari.Két nap pihenő után szombaton folytatja felkészülését a Nyíregyháza Spartacus élvonalbeli focicsapata. A tíznapos törökországi edzőtáborozást követően csütörtökön és pénteken vagy szeretteikkel tölthették el az időt a focisták, vagy az albérletekbe költöztek be. Ez természetesen a légiósokra vonatkozik, akik a két nap során ismerkedhettek is Nyíregyházával.

Nemzetközi rutinnal bírnak

Az előrejelzések alapján a következő napokban napsütés várható, és ha nem is olyan meleggel mint Belekben, februárhoz képest kellemes idők elé nézhetünk. Ennek persze örülnek is a focisták, hiszen a tervek szerint a bajnoki rajtig már csak füves pályán szeretne gyakoroltatni Mátyus János vezetőedző.

Éppen ezért szombaton délelőtt az örökösföldi pályán lesz edzés, vasárnap délután egytől pedig újabb edzőmeccs következik. Nem is akárki ellen, hiszen az MFK Kosice a szlovák élvonal középmezőnyében tanyázik. A kassai együttes jó erőt képvisel, és a nemzetközi porondon is rutinosnak számít, hiszen a BL, illetve az Európa-liga selejtezőiben összesen már több mint harminc meccset játszottak. A vasárnapi találkozó a stadion centerpályáján lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!