Sport

2015.02.13. 18:59

Takács-siker a bírói tornán

Gyulaháza - Az apa lett a gólkirály, a fia a legjobb kapus a megyei játékvezetők gyulaházi teremtornáján.

Gyulaháza - Az apa lett a gólkirály, a fia a legjobb kapus a megyei játékvezetők gyulaházi teremtornáján.

Ünnep volt a szabolcs-szatmár-beregi labdarúgó-játékvezetőknek az egymás közötti kispályás labdarúgótorna. A holt idényben élettel töltötték meg a gyulaházi sportcsarnokot, ahol ápolták a hagyományt az egymás közötti vetélkedő során.

Századik gól a döntőben

A megyei játékvezetők tíz együttesbe verbuválódtak, majd két ötös csoportban elkezdődött a pontvadászat. A nap folyamán 25 találkozót bonyolítottak le, a csoportmeccsek után következtek a helyosztók. Bár a rajtnál beragadt a Takács Team (iksz a nyitányon), azt követően minden egyes ellenfelét lemosta a pályáról. Ebben tevékeny részt vállalt apa és fia: Takács Attila lett a gólkirály, Ákos pedig a legjobb kapus. A fináléban játszi könnyedséggel gurítottak egy hatost a Young Bulls-nak. A döntőben született meg a torna 100. gólja. A bronzmeccsen nagyot szólt a szatmári, a füttyösök büntetőkkel nyerték meg a párharcot. A torna legjobb játékosa Siroki József lett.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!