Sport

2015.02.17. 19:08

Vereségek után is jár a dicséret

Nyíregyháza - A hétvégi dupla fordulóban a női röplabda NB II. éllovasai ellen lépett pályára a Nyíregyházi Röplabda Akadémia.

Nyíregyháza - A hétvégi dupla fordulóban a női röplabda NB II. éllovasai ellen lépett pályára a Nyíregyházi Röplabda Akadémia. Bár mindkét mérkőzésen 3:1-es vereséget szenvedett, a mutatott teljesítményért csak dicséret illeti a nyíregyházi csapatot. A fiatal gárda két játszmában is nagyon közel állt ahhoz, hogy döntő játszma kiharcolásával pontot szerezzen. Jól érzékelhető a lányok fejlődése – még néhány hasonló hőfokú, színvonalas mérkőzés és fordított eredmény elérésére is képesek lesznek az akadémisták.

Röplabda: NB II., női

Nyíregyházi Röplabda Akadémia–Honvéd Zrínyi SE 1:3 (-17, 22, -10, -22)

Bujtosi csarnok, 50 néző, v. Veress M., Szabó A.

Akadémia: Sitku R. 9, Ratkos P. 16, Eördögh R.3, Vass V. 6, Tóth F. 10, Nagy F. 6. Csere: Tóth D. Nagy N. (liberók), Göncz D 5, Litvai K. Tóth V. Edző: Balázs István

Nyíregyházi Röplabda Akadémia RÖPKE SE Kecskemét 1:3 (-18, 23, -10, -20)

Bujtosi csarnok, 50 néző, v.: Veress M, Kerekes A.

Akadémia: Sitku R. 1, Ratkos P. 9, Eördögh. R.2, Göncz D. 6, Tóth F. 12, Nagy F 2. Csere: Tóth D, Nagy N. (liberók) Vass V. 5, Litvai K. Tóth V. Edző: Balázs István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!