Sport

2015.03.17. 08:37

A Csenger sem tudta megállítani a Nyírgyulajt

Csenger, Nyírgyulaj - A vendégek Berecz és Szentjobbi vezérletével bevették a szatmári oroszlánbarlangot.

Csenger, Nyírgyulaj - A vendégek Berecz és Szentjobbi vezérletével bevették a szatmári oroszlánbarlangot. Bizonyára rendeznek „ütős meccseket” a futsal NB II. Keleti csoportjában, olyat hangulat (a nézőszámról nem beszélve...) azonban aligha övez egyetlen egyet sem, mint a hétfőn este letudott Csenger–Nyírgyulaj összecsapást. Mindemellett nem csupán a körítés volt „csúcs”, a tét nagysága is fokozta a harci kedvet. A november 24. óta veretlen vendégek a bajnoki címért, az ugyancsak jó passzban lévő házigazdák pedig a hatodik helyről kacsingatnak – az előkelőbb pozíciók irányába a tabellán.

A mérkőzés igazolta nagy várakozást: a csapatok a játékra törekedtek, így élvezetes csata alakult ki. Berecz Zsolt találatára még válaszolni tudott jogos büntetőből, Gaál Krisztián jóvoltából a Csenger, majd a nyírgyulaji gólkirályjelölt ismét beköszönt. Az első félidő csattanójáról is a látogatók gondoskodtak: kilenc másodperccel a szünet előtt a szintén villogó Szentjobbi Roland tovább növelte a különbséget. A Gyulaj később sem adott esélyt ellenfelének, így értékes győzelmet aratott.

KM-KT

Futsal: NB II. Keleti csoport, 22. forduló

Csenger–Nyírgyulaj 3–8 (1–3)

Csenger, 600 néző, v.: Kujbus, Szuromi.

Csenger: Bélteki L. – Balogh Á., Pankotai I., Bodó R., Mándi L. Csere: Turbucz T., Balogh P., Gaál K., Rigó A., Csernyi R., Geletey Z., Szilágyi L., Molnár R., Katona P. Edző: Szilágyi Sándor.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Siska G., Kanál R., Szentjobbi R., Berecz Zs. Csere: Czerula Zs., Pénzes Á., Titkó G., Oxi R., Tóth B., Fekete G. Játékos-edző: Berecz Zsolt.

Gól: Gaál K., Balogh Á., Pankotai I., illetve Berecz Zs. 4, Szentjobbi R. 3, Tóth B.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!