Sport

2015.03.03. 14:08

A Nyírgyulaj harcban a bajnoki címért

Csenger, Nyírgyulaj - Hétfő esti csengeri díszelőadás: nagy zakót osztottak a sereghajtóra.

Csenger, Nyírgyulaj - Hétfő esti csengeri díszelőadás: nagy zakót osztottak a sereghajtóra.Gálaelőadást láthattak Csengerben a futsal NB II. Keleti csoport hétfő esti programjának részeként. A szatmáriak tizenhat gólt rámoltak be a sereghajtó Rákosmenti TK legénységének, amelynek egyébként sem lehetett illúziója az összecsapás kimenetelét illetően.

Ugyanakkor a második helyen táborozó, legutóbbi kilenc fellépését kivétel nélkül megnyerő Nyírgyulaj vérbeli rangadót vívott a Berettyóújfalu II vendégeként, A harmadik pozícióban tanyázó hajdúságiak bevetettek néhány, az élvonalbeli ,,nagycsapat” keretéhez tartozó játékost, mindazonáltal a szabolcsiak így is 3–1-re vezettek a második félidő derekán. A hajrát megnyomták a házigazdák, akik döntetlenre mentették a találkozót, vagyis az élcsoportban minden maradt a régiben – a Gyulaj megőrizte esélyét a bajnoki cím megszerzésére.

KM-KT

Futsal: NB II. Keleti csoport, 20. forduló

Csenger–RTK-Vasló 16–3 (8–1)

Csenger, 400 néző, v.: Szabó F.

Csenger: Bélteki L. – Balogh Á., Pankotai I., Bodó R., Mándi L. Csere: Turbucz T., Geletey Z., Szilágyi L., Balogh P., Molnár R., Varga V., Katona P., Gaál K., Rigó A. Játékos-edző: Szilágyi Sándor. Gól: Mándi L. 3, Balogh P. 3, Gaál K. 2, Bodó R. 2, Balogh Á., Rigó A., Katona P., Molnár R., Pankotai I., Szilágyi L.

Berettyóújfalu II–Nyírgyulaj 3–3 (1–2)

Berettyóújfalu, 150 néző, v.: Flinta.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Siska G., Pénzes Á., Szentjobbi R., Berecz Zs. Csere: Czerula Zs., Kanál R., Titkó G., Fekete G., Tóth B., Baksa Cs., Oxi R. Játékos-edző: Berecz Zsolt. Gól: Berecz Zs., Tóth B., Szentjobbi R.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!