Sport

2015.03.15. 11:07

Áldozatokkal járt a döntetlen

Nyíregyháza - A Szpari-Fradi meccs legpechesebb játékosa Pákolicz Dávid volt. Mátyus mester a hajrában amolyan taktikai csereként küldte be, remélve azt is, hogy sikerült majd megtartani elől a labdát. Nem így történt, mert Pákó talán fél perc után egyszer csak összeesett.

Nyíregyháza - A Szpari-Fradi meccs legpechesebb játékosa Pákolicz Dávid volt. Mátyus mester a hajrában amolyan taktikai csereként küldte be, remélve azt is, hogy sikerült majd megtartani elől a labdát. Nem így történt, mert Pákó talán fél perc után egyszer csak összeesett.Miként azt a mérkőzés után elmondta, azt a vádlijában hatalmas fájdalmat érzett, majd elesett. Előbb azt hitte, valaki megrúgta hátulról, de nem ért hozzá senki. Az oldalvonali ápolásnál derült ki, hogy a baj nem kicsi, valószínűleg izomszakadást szenvedett. Így az utolsó két percben kevesebben voltak a hazaiak, sőt volt egy rövidke időszaka, amikor Mohamadou Abdouraman is sérülten feküdt a földön. Később kiderült, ő a bordáját fájlalta egy ütközés során.

És ezzel még nincs vége... A jól játszó Mihael Kovacevicnek a csuklója, L Imamam Seyidinek a bokája látta kárát a küzdelemnek. Fodor Ferencet egyszer könyökkel fejbe vágták, ám a nagyobb gondot a sarak okozta, amire ráléptek. A meccs után Bosnjak Predrag sem tudott kezet fogni, mert neki a jobb kézfeje sérült meg. Ezek nem jó hírek, ráadásul kedden a Ligakupában a Honvéd vendége lesz az együttes...


Nyíregyháza - A harmadik helyen álló Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott a Nyíregyháza otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának szombati játéknapján. tovább »

Nyíregyháza - A labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának szombati játéknapján a Nyíregyháza Spartacus a Ferencvárost fogadta Városi Stadionban. A mérkőzésről élőben tudósítottunk portálunkon. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!