Sport

2015.03.02. 18:09

Az üzenet célba ért, jöhet a nagy meccs!

Kisvárda - A csapatkapitányként góllal debütáló Erős Gábor számára is kiemelt jelentőségű a kupa negyeddöntője.

Kisvárda - A csapatkapitányként góllal debütáló Erős Gábor számára is kiemelt jelentőségű a kupa negyeddöntője.

Mintha csak a kisvárdaiak rendelték volna a tavaszi első forduló eredményeit az NB III Keleti csoportjában. Ők nyertek a DVSC-DEAC vendégeként 2–1-re, a riválisok mind ikszeltek, így a Várda visszavette a vezetést a tabellán.

Beállhatna a tabella

– Reméljük, ezzel úgymond beállt a tabella, és végleg ott maradunk az első helyen – fogalmazta meg óhaját Erős Gábor, a kisvárdaiak újdonsült csapatkapitánya, aki góllal vette ki a részét a 2–1-es debreceni sikerből, ami után a „Gyógyulj meg, Hege” feliratú pólóval üzent a műtét után lévő csapattársnak. – A bajnokság során ez volt a harmadik alkalom, hogy hasonló üzenettel készültem, és mindig elő tudtam villantani, mert rendre gólt szereztem. Nem kérdés, Hegedűs Tibi a mi kapitányunk, várjuk is vissza, de ebben a helyzetben meg kellett választani az utódját, köszönöm a társaknak a bizalmat. A kötelességemet pedig tudom, a hétfői edzés után ott lesz a sütemény az öltözőben.

Van még valami, amivel megédesíthetik az életüket a várdaiak, hiszen szerdán (kezdés 14.30-kor) a Szolnokot fogadják a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország március 3-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!