Sport

2015.03.11. 11:38

Esélyesek a hónap műhelye címre

Nyírbátor - A felújítás előtt verseny is lesz Nyírbátorban, Majoros Bence Madridban edzőtáborozhat.

Nyírbátor - A felújítás előtt verseny is lesz Nyírbátorban, Majoros Bence Madridban edzőtáborozhat.

A Széchenyi terv által is támogatott Pingpong mini projekt keretén belül Városi asztalitenisz sportnapokat rendeznek Nyírbátorban a hétvégén. A március 14-15-re kiírt viadalon szombaton előbb a felnőttek versenyére kerül sor, amatőr és versenyzői (megyei bajnokságban szereplők) kategóriában. A vasárnap a gyerekeké lesz, külön korcsoportban szerepelnek majd a 12, a 13-14 és a 15-18 éves versenyzők – akik ugyancsak amatőr és versenyzői kategóriában indulhatnak. A résztvevők számára ütőt korlátozott számban tudnak biztosítani a szervezők, a kategóriák győztesei pedig tárgyjutalomban részesülnek.

A viadal helyszíne az Édesanyák útja 7. szám alatt található Győrfi Tibor-edzésközpont, amely mostani formájában ennek a versenynek ad utoljára otthont. A jövő héttől ugyanis indul a terem felújítása, amely energetikai korszerűsítésből, parkettacseréből és helybővítésből áll majd, a munkálatok pedig várhatóan két hónapig tartanak majd.

Meglehet, a megszépült csarnok falára már el lehet helyezni „A hónap utánpótlásműhelye 2015 februárjában” táblát, hiszen az utanpotlassport.hu által minden hónapban odaítélt címért a Nyírbátori ASE is harcba szállhat. A bátoriak riválisai a budapesti H20 Synchro SE (szinkronúszás), a Kőszegi SE (síugrás), a debreceni Letizia SE (íjászat) és az MTK (karate). Szavazni március 20-ig lehet a jelzett honlapon – a klubnál szívesen veszik az ilyen jellegű segítséget.

Nyilvánvaló, nagyban Majoros Bence eredményeinek köszönhető, hogy a bátoriak egyáltalán felkerültek a jelöltek közé. Az ifjúsági válogatott versenyző ezekben a hetekben sem lazíthat, hiszen túl az olasz nemzetközi bajnokságon szerzett egyéni bronzérmén a héten itthon tréningezik intenzíven (a Szeged korábbi válogatott játékosa, Gerold Gábor az edzőpartnere), hétfőtől pedig egy héten át a szövetségi edző, Bátorfi Zoltán kapcsolatait kihasználva Madridban készülhet többedmagával a spanyol válogatott tagjaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!