Sport

2015.03.29. 20:45

Különleges futás a kisvárdai Várkertben

Kisvárda - A kisvárdai focicsapat már sokszor, sokféleképpen bebizonyította, hogy teljesen mindegy, milyen osztályban játszik a csapat, őket mindig támogatják.

Kisvárda - A kisvárdai focicsapat már sokszor, sokféleképpen bebizonyította, hogy teljesen mindegy, milyen osztályban játszik a csapat, őket mindig támogatják. Esőben, szélben, hétköznap vagy hétvégén, hazai pályán, vagy idegenben, de a törzsszurkolók saját költeményeket szerkesztve, mindig hangosan biztatják csapatukat Kisvárdán innen és túl is.

Az elmúlt hétvégén, a Kisvárda Master Good - FC Tiszaújváros: 6 - 0-ás hazai mérkőzés után, a Kisvárda szurkolói arra lettek figyelmesek, hogy kedvenceik levezető futással pihenik ki a meccs fáradalmait. Ezt látva, gondolkodás nélkül, egy rugóra járt az agyuk és olyat tettek, ami bizonyára egyedinek minősül nem csak Kisvárdán, hanem az országban is.

A „Várkerti Vitézek” ugyanis, egy teljes kör erejéig futottak a focistákkal, ezáltal is jelezve, hogy rájuk mindig számíthatnak!

Durucz Gabi

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!