Sport

2015.03.25. 14:28

Megütötte a spanyolok szintjét

Nyírbátor - Az edzések mellett Madridban kihagyhatatlan program a Bernabeu Stadionban tett látogatás.

Nyírbátor - Az edzések mellett Madridban kihagyhatatlan program a Bernabeu Stadionban tett látogatás.

Kihasználva a nem is olyan régen még Spanyolországban játszó és edzősködő Bátorfi Zoltán szövetségi edző kapcsolatait, egy hetet Madridban tölthetett a magyar ifjúsági fiú asztalitenisz-válogatott. A csapat frontembere, a nyírbátori Majoros Bence is ott volt a spanyol fővárosban, mellette Kovács Sebestyén, Molnár István Patrik és Balázs Benjámin számára adódott a nem mindennapi lehetőség.

– Ebben a korosztályban a spanyol játékosok ugyan nem tartoznak a kontinentális elithez, de mindenképp hasznos volt számunkra a közös edzőtáborozás – mondta Majoros Bence. – Edzőpartnernek kiválóak voltak a spanyolok, új impulzusok értek bennünket, meg aztán a megszokottól eltérő stílusokkal is találkoztunk. Délelőtt és este is kétórás labdás edzésünk volt, mindegyiket követően kondiztunk is, a tréningeket között pedig pihenésre is nyílott lehetőségünk. Városnézés keretében eljutottunk a Real Madrid futballcsapatának otthonába, a Bernabeu Stadionba is.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország március 26-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!