Sport

2015.03.13. 09:09

Pedrónak lesz pluszmotivációja

Nyíregyháza - A Szpari játékosának különleges lesz a Fradi ellen bajnokit játszani.

Nyíregyháza - A Szpari játékosának különleges lesz a Fradi ellen bajnokit játszani.

Pedró visszatért. Bosnjak Predrag pár éve Szabadkáról érkezve másfél szezont húzott le a Szpariban, majd Veszprémben és a Haladásban folytatta. Onnan igazolta le a Fradi, és immáron magyar állampolgárként került be a válogatottba is. Télen érkezett ismét Nyíregyházára, a Fradi a szezon végéig adta kölcsön a ballábas játékost.

A szombati ellenfelet, a Fradit alighanem ő ismeri a legjobban a csapatból.

Erős együttes érkezik

– Nagyon erős csapat a Ferencváros, mindig is az volt – kezdte a szombati ellenfél véleményezését a focista. – Gera Zoltán mellé érkezett Hajnal Tamás is, ők, valamint a kapus Dibusz Dénes a kulcsjátékosok, de a többiek is remek focisták. Nem lesz könnyű meccs a szombati, de mindent megteszünk majd az eredményes szereplésért. Fontos lesz, hogy próbáljuk a saját játékunkat megvalósítani, amihez mindenkinek százszázalékosan kell teljesíteni, és betartani a mester által kitalált taktikát.

Bárhogyan is nézzük, Pedró számára különleges lesz a meccs, hiszen a Fradinál élő szerződése van, kölcsönjátékosként viszont a Szpariért tesz meg mindent. Egyébként majdnem pontosan öt éve, 2010. március 12-én már játszott a Fradi ellen, akkor az Üllői úton 0–0 volt az eredmény.

– Számomra valóban különleges meccs lesz, ám én szeretem azt, ha külön kihívás is van. Ez tüzet adhat, én pedig minden tőlem telhetőt megteszek majd azért, hogy sikeresek legyünk – így Pedro.

Piros laposok itt is-ott is

A nyíregyháziak csütörtökön délután is a stadion gyepén tréningeztek; sajnos a Videoton ellen kiállított Zurabi Arziáni nem játszhat.

A ferencvárosiak már pénteken megérkeznek Nyíregyházára, náluk is lesznek hiányzók, mégpedig két belső védő. A spanyol David Mateos Ramajo piros lapot kapott, a lengyel Michal Nalepa pedig besárgult.

Az érdeklődés továbbra is nagy, éppen ezért klubiroda pénteken is este 6 óráig van nyitva, szombaton, a mérkőzés napján pedig reggel 9-től 15.30-ig lehet jegyeket venni a kőpénztárnál.

A vendégbelépőket a fővárosi szurkolók Budapesten is megvehetik, de a nyíregyházi klubirodában is kérhető belépő a vendégszektorba. A mérkőzés napján vendégpénztár már nem működik, ezért csak az elővételben megváltott jegyekkel lehet majd bemenni a vendégszektorba!

Útlezárások

A rendőrség nagy erőkkel biztosítja a szombati Szpari-Fradi mérkőzés helyszínét és a stadionba vezető közlekedési útvonalakat. A közlekedőknek időszakos forgalomkorlátozásra, útszűkületre és rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk március 14-én 12 óra és 20 óra között a 4-es számú főút Nyíregyházára bevezető szakaszán, a 268. kilométerszelvényben.

Útlezárás lesz szombatom 5 óra 30 perc és 23 óra között a Sóstói út és a Stadion köz kereszteződésénél, valamint a stadion előtti útszakaszon. Forgalomkorlátozásra és forgalomelterelésre lehet számítani a stadion környékén található utcákon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!