Sport

2015.04.01. 13:18

A közönségnél ők voltak a nyerők

Nyírbátor - Százezer forintos utalvánnyal gazdagodtak „A hónap műhelye” szavazáson a nyírbátori asztaliteniszezők.

Nyírbátor - Százezer forintos utalvánnyal gazdagodtak „A hónap műhelye” szavazáson a nyírbátori asztaliteniszezők.

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) székházában vehette át a Nyírbátori ASE képviseletében Csekő Sándor szakosztályvezető „A hónap műhelye” közönségdíját. Az asztaliteniszklub másik négy jelöltet megelőzve végzett az élen az utanpotlassport.hu által meghirdetett szavazáson, és ezért 100 ezer forintos Decathlon-vásárlási utalványt nyert a klub.

Az összeget Csekő Sándor elmondása szerint valószínűleg labdákra és a kezdő gyerekek számára ütők vásárlására fordítják. Az összesített versenyben – amelybe a kuratóriumi szavazatok is beleszámítottak – a második helyen végeztek a bátoriak az MTK karatézói mögött.

Az elmúlt héten rendezték az ifjúsági húszak bajnokságát, amelyen a nyírbátori Majoros Bence lett volna a favorit, ám ő németországi partnerklubjánál edzőtáborozik. A másik bátori jogosult, a rangsorban a 12. helyezett Tóth Gábor nem versenyzett jó formában, és végül a 18. helyezést szerezte meg.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!