Sport

2015.04.23. 12:34

A nehézségek ellenére is tartanák az ötödik helyüket

Nyíregyháza - A felsőházi szakasz utolsó hazai mérkőzését játssza pénteken délután a Nyíregyházi KS az amatőr női kosárlabda NB I-ben.

Nyíregyháza - A felsőházi szakasz utolsó hazai mérkőzését játssza pénteken délután a Nyíregyházi KS az amatőr női kosárlabda NB I-ben.

A bajnokságnak a mostani szakaszában, vagyis a felsőházi rájátszásban utoljára lép fel hazai pályán a Nyíregyházi KS, amely pénteken 16 órától a Szent Imre-gimnáziumban fogadja a SZOESE-Sportiskolát. Az eredetileg vasárnapra kiírt mérkőzés időpontját a vendég szombathelyiek kérésére módosították, mindenesetre a kosársulisok számára bármikor kötelező feladatot jelent az ellenfél legyőzése.

Még úgy is, hogy meglehetősen sok a gond a csapat háza táján. Farkasinszki Orsolyának a Tatabánya elleni meccsen kiverték egy fogát, ebből adódóan még mindig kezelésekre jár, de Páll Vivien, Sándor Ivett valamint Takács Anna sem teljesen egészséges. A nyíregyháziak azért küzdenek, hogy jelenlegi ötödik pozíciójukat megőrizve kedvezményezett helyzetből kezdhessék a helyosztó párharcukat, az idegenben 90–73-ra legyőzött Szombathely a tabella utolsó helyén áll, és ebben a szakaszban még nem nyert mérkőzést. Talán pénteken sem változik a helyzet ezen a téren..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!