Sport

2015.04.22. 19:46

A veszett fejsze nyele

Nyíregyháza - A keddi második félidőben már az MTK elleni meccs volt a fontos.

Nyíregyháza - A keddi második félidőben már az MTK elleni meccs volt a fontos.Élvonalbeli focicsapataink két kupasorozatban vehetnek részt a bajnoki pontvadászat mellett. A klubok zömének vezetői az első kupakudarc után kijelentik, hogy számukra csak a bajnokság számít. Pedig egy-egy tétmeccs mindig többet ér egy edzésnél... Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője sem rejtette véka alá, hogy a Szpari szempontjából is priorítása a bajnokságnak van, ám a kupákban is minél tovább szerettek volna jutni.

Erre a Ligakupában volt esély, hiszen kedden a negyeddöntő visszavágóján még volt esély, igaz a kispesti három gólos vereség után nem sok, inkább csak halovány.

- Megpróbáltuk a lehetetlen, a három gólos hátrány ellenére szerettünk volna meglepetést okozni. Az első félidőben ugyan volt is pár helyzetünk, ám amíg mi elpuskáztuk ezeket, a Honvéd egy kontrából a kapuba talált, majd nem sokkal később tizenegyesből is. Ez el is döntötte a továbbjutás sorsát, utána már veszett fejsze nyele volt a meccs. Éppen ezért a második félidőben már a szombati, MTK elleni haza találkozót tartottam szem előtt, ezért volt a négy csere- így Mátyus János.

Kedden Juraj Halenár és Mihael Kovacevic is a lelátóról nézte társait, mert a mester nem akarta, hogy megsérüljenek. A találkozót követően a a focisták a legújabb regenerálós csodával, a jégkamrában frissítették magukat, szerdára pedig pihenőt kaptak. A szombati, délután négykor kezdődő találkozóra már kaphatók elővételben a jegyek, a mérkőzés napján pedig 12 órakor nyitnak a pénztárak és 15.30-ig lesznek nyitva.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!